Реклама / Ads
22| 6543 |21.12.2009 НОВИНИ

Нямало лошо, ако Хамстера е финансирал РЗС

.
Има сценарий, обяви адвокатката на Антон Петров. Тя обяви, че замесването на Хамстера било начин за решаване на лични и политически проблеми и предрече настъпването на тежки, мракобеснически времена.
 

Необичайно за делата през последните години е да излиза толкова много информация, по делото има масирана публичност и информация от разследващите, обяви по НТВ адвокатката на Антон Петров - Хамстера Ваня Траянова. Тя познавала Петров през всичките му съзнателни години по линията на спорта. По тази линия Хамстера познавал и Алексей Петров.

В деня, в който Антон Петров бил обвинен, по форумите се появили материали, но Хамстера бил пришит като бяло копче към балтона, чрез който силовият вицепремиер Цветан Цветанов си решавал лични въпроси. Аз твърдя, че има сценарий, категорична беше адвокат Траянова. В Мediapool се появила информация за задържането на Антон Петров още докато траел обискът в дома му, информира адвокатката, която напомни, че агенцията била близка до Иван Костов.

Алексей Петров бил първият треньор по карате на Антон Петров, който пък бил негов състезател. Ножицата за рязане на пръсти аз не съм я видяла, добави още Траянова. Хамстера не бил привличан и осъждан за автокражби; той бил враг номер 1 на автоджамбазите, защото опазвал имуществото на хората, по смисъла на своята дейност работейки в Спартак Секюрити.

Появата на "банкнота от откупа" било много мистериозна, обяви Траянова, настоявайки, че по отношение на Хамстера се проявявала специална процедура. Било разпоредено, напр., да не му се дава отвън вода и бисквити. Хамстера не познавал никого от останалите лица в групата. "Разприказвалият се" в нея не познавал Антон Петров, който израснал в семейство на служители на министерството на вътрешните работи, бил с две висши образования и интелигентен.

Какво лошо има клиентът ми да е финансирал РЗС, попита Траянова, която обаче не знаела дали това е така. Когато министър на вътрешните работи е и партиен лидер, той не може да прави изказвания за работата на съдиите и да ги съветва какви решения да взимат. Това било белег, че предстоят тежки и мракобеснически времена.

Операция "Наглите" е реална, но замесването на Антон Петров е начин за решаването на някои лични и политически проблеми, отсече Траянова.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4955 |20.12.2009 Хамстера работел за Яне Янев, събирал гласове по изборите . 1| 4874 |18.12.2009 Нямало прокурорска помощ за брата на Никола Филчев . 34| 15025 |17.12.2009 ДНК доказателства срещу "наглите" - Хамстера, Културиста и Йожи . 10| 5645 |30.10.2009 Маркова проговори от Австралия, нямало теч в сигурността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads