Реклама / Ads
15| 7927 |29.09.2012 НОВИНИ

Патент на Марешки: детектор на лъжата при загубен мач

.
Никой не може да излъже Веселин Марешки.
За отрицателно време аптекарският бизнесмен Веселин Марешки се прочу в световните медии с нечувана досега стратегия – да изпрати футболистите си от "Локомотив" (Пловдив), ръководени от него вече 2 месеца, на детектор на лъжата. Според собственика на отбора, трябва да се разследва поражението им във Враца миналата събота.
 
Безпогрешният му бизнес нюх му подсказва, че парите са си пари и във футбола, и при лекарствата.

От най-авторитетния английски ежедневник "Гардиън" до виетнамския "Танхниен" отразиха унизителната процедура, на която бяха подложени играчите през седмицата, пише в. "Марица".

Ето част от заглавията в международните издания:
“Локомотив" (Пловдив) прати играчите си на детектор на лъжата” - Yahoo Sport

“Губиш мач и те пращат на детектора. Собственикът на българския "Локомотив" (Пд) Веселин Марешки прати всички играчи и тряньори на тест след странна загуба от “Ботев” (Враца)” – Sports Illustrated

“Детектор на лъжата за български футболисти. Загуба от аутсайдера в групата накара собственика на "Локомотив" (Пд) Веселин Марешки да прати всички на детектора” – Inside World Football

“Шокираща загуба накара собственика на българския "Локомотив" (Пловдив) да прати всички на детектора на лъжата”, пише The Guardian.

Worldsoccer.com вкарва новината в “10 истории, които трябва да прочетеш днес”: Полиграфът не лъже.... Играчи и треньори на българския първодивизионен "Локомотив" (Пловдив) бяха пратени на детектор на лъжата след изненадваща загуба от “Ботев” (Враца)”.

Най-странен е материалът на американския Smokingsection: “ Фенове на NFL (Лигата по американски футбол) може да бъде по-зле: Да бъдете фенове на българския футбол”. Надолу в материала за споменава за недоволството на местните фенове от съдийството и играта на отборите по американски футбол... “В България пратиха футболистите на детектор на лъжата и се вихри скандал с уговорени мачове.... така че: Млъкнете!”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 86| 7169 |16.09.2012 Марешки: Другите влизат във властта да забогатеят - аз, за да обеднея . 29| 8169 |23.08.2012 Марешки: Аз съм най-социалният човек в държавата . 7| 7451 |03.01.2012 Кметица се цели в патент за "Смядовска луканка" . 1| 5469 |19.05.2011 Ексректорът на ТУ пое Патентното ведомство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads