Реклама / Ads
17| 12136 |14.02.2009 НОВИНИ

Да печелим пари от Интеренет по време на криза

.
Компютър, добра връзка с Интернет и голям мерак са достатъчни, за да чувствате джоба си винаги пълен. Да ти дойдат пари по Интернет не е като да ти паднат от небето. Става, пробвайте!
 

В условията на глобална икономическа криза печеленето на добри пари се превръща в задължителна необходимост за всеки. Бившият министър на финансите Милен Велчев разкри пред един столичен вестник семейната стратегия да се спаси от кризата. Царският депутат щял да печели левчета като пести от екскурзии в чужбина. Вчера пък президентът Георги Първанов изби направо рибата в предаването ”Панорама”. Държавният глава даде глобалната рецепта как вкупом, целият народ да не остане на червено. Той пресметнал, че само с ефекта от пускането на трети и четвърти блок на АЕЦ „Козлодуй”, България ще компенсира щетите от финансовата криза. Ако разчитате на президентската идея и джобът ви е все още пълен, може да почивате.

komp_izmami_2.jpg

Но ако търсите алтернативен начин да изкарате още кинти за семейството, елате в неделното училище на Frognews.bg. Днес ви предлагаме как да изкарате пари чрез Интернет.
Авторът на

 ПЪРВИ УРОК

е  търсещата личност, подписваща се като CrAzY-MaST.  Наръчникът за вадене на пари е взет от блога му. 12 284 души са го преглеждали до днес.

Много хора си мислят, че от Интернет неможе да се спечелят реални пари. Всички казват “Кой ще ти прати пари по Интернет? - Ха ха” и друи подобни изрази.
Но хората, които се занимават с Интернет от повечко време и имат някакви познания знаят, че наrстина има начини за печелене на пари от Интернет. Повечето са опитвали броени дни след достъпа си до компютър да изкарат някой лев, но е повече от ясно че не са изкарали. Защо ли? Ами защото тогава не са имали достатъчно опит с Онлайн Бизнеса или просто са използвали някой от ония сайтове “кикни тук и там” които в повечето случаи са СКАМ(Лъжа и измама казано по-просто).
Има няколко начина за печелене от Интернет - чрез сайтовете “кликни туи и там”, чрез работа онлайн, чрез писане в форуми, които плащат за това, и чрез правене на сайтове.
Тук ще разгледаме някои от изброените начини.
1. Чрез работа онлайн.
Какво можете да работите онлайн?
Отговорът е много неща, достатъчно е само да сте добър(или много добър) в дадена област.
Ако имате умения в програмиране- знаете HTML,PHP,C++ или някой от многобройните други езици за програмиране, или просто сте добър в photoshop(или подобни на него програми) или в уеб дизайна, то Вие имате шанс да печелите лесно и бързо пари. Можете да бъдете фрийлансър(freelancer). Това ще рече да се регистрирате в един или няколко такива сайтове и да изпълнявате проекти. Тук ще изброя няколко от най-добрите freelancer-ски сайтове:
www.getafreelancer.com
www.getacoder.com
www.rentacoder.com
www.php-freelancers.com
www.elance.com
www.scriptlance.com
Както и много други, но тези са едни от най-добрите 
2. Другият начин е да работите абсолютно и само за себе си!

По този начин няма да се налага да делите спечените пари с някого и вие сами си избирате какво и кога да работите
Имам предвид че може да си направите сайт или блог и да показвате реклами по него и така да печелите пари!
Ако ще си правите блог е най-добре да е в blogger.com
Ако е сайт работата е ясна - или безплатен хост и домейн или с малко вложени средства (закопуването на хост и домейн) да изкарате много повече от това което сте вложили.
След като сте обмислили добре на каква тема ще бъде сайта/блога Ви е време да се захванете с същинската работа- самото му изграждане.
След като вече имате сайт можете да се регистрирате в Google AdSence като интернет издател -
GoogleAdsence е една от многото полезни услуги, които предлага Гугъл. В нея се регистрират хора които искат да рекламират сайтовете си и хора, които искат да печелят от техните- Вие попадате във втората група - тези които искат да печелят. След като се регистрирате и бъдете удобрени, можете да изберете подходящия размер, цвят и т.н. на рекламните карета и да ги поставите някъде в вашият сайт и да започнете да печелите пари когато се показват рекламите и когато някой клика на тях(не кликайте вие, защото ще бъдете дисквалифицирани(баннати и няма да можете да ползвате повече AdSence за вашите сайтове(винаги има начин да го използвате отново…) ! )
Вече и Google AdSence за съдаржание е позволено за сайтове на български ези.
За да печелите повече можете да използвате услугите на саитовет, които предлагат да сложите AdSence ID-то си и да поствате ф форума им или да качвате видеота и други подобни. На ден само от такива сайтове можете да изкарвате по $5-10 без да полагате много усилия. Ето няколко сайта които знам:
ForumsBG.net - Нов, но добре развиваш се форум на всякаква тематика. Поставяте си Вашият Adsense ID и поствате, вашите реклами ще се показват където сте постнали.
ShareApic.Net - Качвате снимки и колкото повече ги гледат толкова повече $.
Share-A-Fluck.net - Качвате кода на клипчетата от Vbox(zazzz…), YouTube и други подобни
WebMaster-Talk.com - Отново форум, където може да поставяте вашият АдСенс ИД
3. Другият начин е като пишете в форуми, а те пък ви плащат за това.

Най-често по 10 цента на пост. Просто напишете “get paid for post” или нещо от сорта в гугъл и ще намерите много сайтове.
Продължение…
Има много начини за печелене на пари от Интернет, но аз ще продължа да ви запознавам с главните и най-разпространени начини, но на кратко…както се казва “Времето е пари” 
4. Другият начин е чрез промотирането на продукти, и звестно повече като Affiliate Маркетинг- това също е доста печеливш начин за печелене на пари от Интернет, но изисква да се положат повечко усилия за СЕО оптимизацията и попуализирането.
Една от най-добрите Affiliate програми е GenBucks
Тя ви предлага безплатен неограничен хостинг за да промотирате техните продукти, както и безплатен домейн, но е по-добре да си купите един… Какво ли ще си помисли клиентът ви като види че ползвате безплатен поддомейн… “Хах, тоя не си е купил домейн даже, а ще ми продава на мене продукти…”
GenBucks ви предлага да продавате продукти голямо разнообразие от продукти:
MP3 Players, Sex Toys, Herbal Pharmacy, Men’s Health Products, Herbal Weight Loss Products, Hoodia Gordonii, Bed & Bath products
като често се добавят нови продукти.

komp_izmami_1.jpg снимки Вяра Йовева

Вие печелите % от направените през вашия сайт покупки като процентите започват от 20 и достигат до 50%.
Изработените пари се взимат когато направите $100 и ви се изпращат чрез www.Epassporte.com, ако нямате такъв, то те ще ви направят безплатно когато направите $100 
Други добри Affiliate програми са:
JoeBucks
MoreNiche
FriendFinder

За тях няма да Ви давам подробна информация, защото не ги ползвам, но ако искате можете да намерите достатъчно информация за тях във Форумът за Онлайн Бизнес
Очаквайте продължение.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5022 |14.02.2009 Шумът около кандидатурата на С. Паси за шеф на НАТО стъписа алианса . 74| 5840 |13.02.2009 Галеви с хитов сайт, разказват си патилата . 5| 6488 |13.02.2009 НСИ отчете 7,1% годишна инфлация . 60| 5011 |13.02.2009 Сидеров окупира Кърджали, обвини полицията в бездействие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads