Реклама / Ads
46| 6020 |09.06.2011 НОВИНИ

Р. Петков пуска виц за могилите и тъста на Цветанов

.
Румен Петков
Цветанов е аутсайдер в средата, в която живее и работи, в обществото и сред близките си, коментира ексвътрешният министър.
 

Жалко е, че вътрешният министър се държи като махленска клюкарка от Женския пазар; твърде изтъркани клевети по мой адрес, той съобщава като истина от последна инстанция, коментира за “Фокус” Румен Петков по повод интервюто на вътрешния министър Цветан Цветанов в днешния брой на в. „24 часа”.

„Оставам настрани, че адресира интереса на братя Маргини да се разправят с мен. Това е абсурдно за един вътрешен министър. Той казва: „Убийте го, защото той ви причиняваше неприятности”, казва Петков.

„Той загуби битката на територията на морала и на територията на професионализма. Всичките му публични акции, включително – благоевградската с лекарите, горнооряховската с лекарите, са пълен провал. България ще бъде съдена години наред. Този човек е аутсайдер в средата, в която живее и работи, в обществото и сред близките си. Опитът му да се реанимира на гърба на други хора е толкова жалък, колкото е и той самият”, продължава Петков.

Искам да попитам – как той се сдоби с няколко апартамента и с какво е виновен тъстът му? Защото вече има и следния виц:
На 500-годишнината от управлението на ГЕРБ водят група деца на Алеята на славата. В началото на алеята има една огромна могила и зад нея – по-малки могилки. Едно детенце, неподготвено, от ромски произход, вика – „Чичко екскурзовод, на кого е тази огромна могила, а другите – малки?”. Екскурзоводът казва – „Моето момче, ти не ги разбираш тези неща. Тази могила е на г-н Бойко Борисов”. Продължават нататък и виждат – една още по-голяма могила. Едно по-будно дете пита – „Г-н екскурзовод, как е възможно да има могила, по-голяма от тази на г-н Бойко Борисов?”. Той им обяснява – „Вие сте малки не познавате фактологията, не сте виждали снимковия материал, не познавате спецификата на персоните... Тази по-голяма могила от тази на г-н Борисов, е на г-жа Искра Фидосова”. Стигат края на Алеята на славата и най-будното дете пита – „Г-н екскурзовод, възможно ли е да няма могила на първия председател на партия ГЕРБ г-н Цветан Цветанов?”. Екскурзоводът казва: „Разбира се, че и той има могила, но я е прехвърлил на тъста си”. (Агенция Фокус)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 5476 |09.06.2011 Цветанов: Петков удари Маргините заради Маджо . 38| 5565 |03.06.2011 Р. Петков: Не пикая във фонтан, но работя здраво . 16| 5464 |01.06.2011 Смаяхме Европол с избягал арестант, вайка се Р.Петков . 17| 5073 |01.06.2011 Папагалска перушина поболяла Р. Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads