Реклама / Ads
0| 8193 |07.07.2022 НОВИНИ

Предприемачът А. Бъчваров към депутатите: Втрещен съм от наглост и лъжи, трябва ни Плана, иначе ще гладуваме

.
Андрей Бъчваров
”Аз като бизнесмен всеки ден се събуждам с идеята, че по-лошо не може да стане, но като оптимист си казвам: може. Крайно съм разочарован. И то системна партия като ГЕРБ, в която има специалисти - Деница Сачева, Краси Вълчев, Лъчо Борисов. Тези хора се държат като онзи валутния състезател, сетете се кой, или емоционалния шампион по когнитивен дисонанс, ще се сетите и той кой е.
 

Основният проблем, който виждам в това крайно безотговорно поведение е свързан с Плана за възстановяване и развитие. Този план за развитие не е бащиния. За да бъдат отпуснати тези пари, трябва да бъдат приети поне 20 законови реформи - закон за обществените поръчки, закон за противодействие на корупцията, наредби за правилното подаване на сигнали и тяхната проследимост".


Това заяви предприемачът Андрей Бъчваров пред Нова телевизия, коментирайки необходимостта да се приемат закони, за да може Плана за възстановяване и устойчивост да влезе в сила.


"Преживяхме инфлации, ковид, преживяхме 3-месечни и 6-месечни отлагания на плащания, преживяваме война, и изведнъж се събуждаме с нова криза - кризата с безвремието. Проблемът е, че ние тези пари сме ги сметнали, включително в заплатите. Ако това безвремие и този злостен банкетен бойкот продължава, ние План за възстановяване и развитие няма да видим. Ние ще губим по половин милиард месечно. Ако ние не приемем в момента този план, тоест тези 20+ закона, по Коледа много хора няма да има какво да сложат на масата си да ядат. Това нагло заявяване на бойкотиране на гласувания, означава, че който го бойкотира, той го и подкрепя. В този ред на мисли съм втрещен от безпардонната цинична наглост от лъжи в пространството", категоричен е предприемачът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2956 |21.06.2022 Иван Иванов препоръча на депутатите: Тази нощ да преосмислите . 0| 3663 |20.06.2022 Предприемачът Ивайло Пенчев: Най-притеснен е бизнесът, които харчи държавни пари . 0| 8828 |19.05.2022 Биков: Бил съм колега на Калина Константинова в кабинета на Румяна Бъчварова . 4| 3203 |24.02.2022 Председателят на Радата към депутатите: Който си отиде, е предател

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads