Реклама / Ads
28| 5348 |17.04.2011 НОВИНИ

Кр. Премянов: Ще критикувам Първанов след изборите

.
Красимир Премянов
Много е трудно да се говори днес, но можеха да се избегнат икономическата и политическата криза по време на Жан Виденов. След оставката на Виденов много седмици България беше оставена на произвола, но ще споделя своите критични бележки към държавния глава след изтичането на мандата му.
 

В момента се занимавам главно с ощетените от историята тракийски българи. С адвокатстването си изкарвам хляба. Днес доминират бедните хора, преди не беше така, израсъл съм в град Варна, не беше такъв недоимък тогава, а и баща ми не е заемал високи постове, каза председателят на Открит форум в БСП Красимир Премянов в Нека говорят по бТВ.

Не ми харесваше, че почетното звание борец против фашизма, носеше привилегии на някои хора и на техните близки, поясни Премянов. Сега организацията „комсомол” липсва като организация на младите хора, една подобна сега организация би била добре за младежите, каза той.

Носят се легенди за моето богатство, стана ясно, че не съм богат, имам около 100 000 лева, богат съм на фона на многото бедни хора, поясни червеният политик.

Перестройката даде сигнали за промяна, а у нас тя беше инициирана от самата БСП. Аз очаквах да запазим това, което е било полезно за хората, но не стана така. Много е трудно да се говори днес, но можеха да се избегнат икономическата и политическата криза по време на Жан Виденов. След оставката на Виденов много седмици България беше оставена на произвола, но ще споделя своите критични бележки към държавния глава след изтичаенто на мандата му, обяви Премянов.

НАТО не се е обединило като колективна система за сигурност, в момента това го няма. Трябваше да има референдум за приемането ни в НАТО. Аз съм за неутралитет и необвързоност на България, каза Премянов и посочи за пример Австрия.

С. Станишев в условията на тройна коалиция не можеше да бъде автентичен представител на БСП; Жан беше много добре подготвен, изключително морален човек е, автентичен представител на БСП е, категорично даде своята оценка Премянов.

На президентските избори БСП трябва да не се крие зад кандидатурата, а да бъде честна партия и да предложи такава кандидатура, която да представя БСП на изборите, каза той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 4905 |17.04.2011 Д. Вълчев: Кунева е по-добър кандидат от Г. Първанов . 6| 4966 |16.04.2011 Тр. Трайков: Случаят Първанов вече е приключен . 31| 4898 |15.04.2011 А. Ангелов: Нямам задължение да информирам Първанов . 41| 5155 |14.04.2011 М. Димитров: В момента Бойко слуша Първанов и Станишев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads