Реклама / Ads
11| 5095 |08.06.2011 НОВИНИ

Прошков тръгва в битка; Кисьов привлича знаещи и можещи

.
Борисов бил най-неуспешният кмет, каза кандидатът на ДСБ; по-силен контрол на общинските фирми поиска Кисьов.
 

Няма да се договарям нито с Бойко Борисов, нито с някои друг
; не ме интересува и конфигурацията на общинския съвет наесен, обяви по БНТ кандидатът на ДСБ за кмет на София Прошко Прошков. През месеците до изборите било важно да бъде представена истинска визия за София, да се каже и доброто, и лошото, добави той.

Прошко Прошков се разграничи от модела, започнат от Софиянски и продължен от Борисов. Той подчерта, че Бойко Борисов бил най-неуспешният кмет на София; имал реалния шанс да постави нещата на нова основа, но не го направил, дори напротив. Трябва да се застане срещу това, което представлява ГЕРБ в момента, трябва да се тръгне в битка и аз ще го направя. Управлението на Борисов в Столична община е най-лошото, каза Прошков, но се зарече да спре модела на наказване на гражданите за това, че са си избрали определен кмет. Увеличение на данъците в столицата не е необходимо. София не изразходва ефективно данъците, управлява се некоректно и по грешен политически модел, добави Прошков.

На свой ред кандидатът на СДС във вътрешнопартийните избори Владимир Кисьов обяви, че София се нуждае от истински лидер, който да въведе правила. Сега можещите и знаещите били избутани в ъгъла. Той искал да привлече тези хора, за да направят града по-добър за живеене. По-силен контрол на общинските фирми поиска Кисьов и каза, че всичко трябва да бъде поставено на масата, за да се вижда от гражданите колко и за какво се харчи. Въвеждането на новите данъци в края на миналата година стана по начина „проба-грешка”. Гражданите повече не могат да понасят вдигане на данъци, трябва да търсим други източници, добави Кисьов.

На 12 юни Прошков и Кисьов отиват на вътрешнокоалиционни избори, за да се определи общата кандидатура на Синята коалиция за кмет на София.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 6434 |02.06.2011 Софиянски пак иска да е кмет, Прошков и ДСБ не дават . 37| 5340 |28.05.2011 Пр. Прошков: Втора джамия не е темата на София . 28| 7803 |09.05.2011 Яне тръгва из Европа с нови флашки . 7| 5030 |09.05.2011 Прошков: Десницата може да извади силни кандидатури

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads