Реклама / Ads
12| 3618 |02.08.2021 НОВИНИ

Сандов: Пламен Николов не ми изглежда като човек, който ще взема решения

.
Борислав Сандов Източник: БГНЕС
Не познаваме добре г-н Пламен Николов, не ми изглежда като човек, който ще взема решения в тази страна, а всъщност това е най-тежката отговорност. Това заяви в сутрешния блок на БНТ ”Денят започва” Борислав Сандов, депутат от ПГ на ”Демократична България”
 

Не сме го чували да изразява мнения и позиция, защото беше предложен в последния момент с технически финтове. Накрая се оказва, че едни други хора редят кабинета, смята Сандов.

 

По всичко изглежда, че Слави Трифонов взима решения в тази партия и е най-нормалното нещо да седне и да говори с хората, от които търси подкрепа, в това число и с нас, но няма такива разговори, обясни Сандов.


Аз се питам, ако Слави Трифонов взима решения и не иска да води такива разговори, защо трябва да говорим с Пламен Николов, каза депутатът от "Демократична България".

 

Не искаме постове, не сме никога заявявали каквито и да е постове и ако това го твърди Слави Трифонов, означава, че той си позволява да не казва истината още от самото начало, категоричен е Сандов.


Казахме, че искаме споразумение, но да не е коалиционно, защото това означава съвсем друго нещо, допълни той.

 

Тук разговорът не е дали харесваме Пламен Николов или кой и как ще гласува, разговорът е за управлението на тази държава. Искаме от г-н Трифонов нормални политически процеси, нищо по-различно, обясни депутатът от "Демократична България".


Чувам от ГЕРБ, че те нямат да участват в гласуването, това означава ли, че Бойко Борисов вече е "помилван" и те са се разбрали при нисък кворум да се реши, попита Сандов.

 

Той отговори категорично, че ако се стигне дотам, че само от БСП и ДПС подкрепят правителството на "Има такъв народ", от "Демократична България" ще минат в опозиция.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 4225 |31.07.2021 Класната на Пламен Николов: Той е мечта за всеки учител . 20| 11124 |31.07.2021 Поетесата Бояна Николова е красивата съпруга на кандидата за премиер Пламен Николов . 61| 6076 |31.07.2021 Тошко Йорданов за Пламен Николов: Той е „разбран човек”. Ако стане премиер, няма да берем срам в ЕС . 0| 3235 |31.07.2021 Филип Попов, БСП: Ще търсим разговор с г-н Николов за приоритетите и политиките, по които постигнахме съгласие с ИТН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads