Реклама / Ads
132| 6232 |25.05.2012 НОВИНИ

СДС: Борисов отново сложи на грамофона плочата на популизма

.
СДС не приема думите на премиера Бойко Борисов, който съобщи, че драмата на сините е в това, че ГЕРБ са изпълнили всички техни мечти.
 

Той каза още, че ГЕРБ като машина за избори, независимо от загубите в Кюстендил и Съединение на местния вот.

СДС съобщи в декларация, че Борисов отново е сложил на грамофона плочата на популизма. Десните избиратели имат мечти и те не се ограничават в спирането на икономически неизгодни за България проекти или поддържане на фискална дисциплина, казват от СДС. Дясната политика означавала икономика на растежа, а не финансов колапс, замразени доходи и пенсии.

Управлението на ГЕРБ в областта на икономиката е равносилно на тоталитарен режим, твърдят от СДС и изтъкват, че за три години са изчезнали близо 200 хил. фирми, а над 450 хил. души са загубили работните си места. Със своята фабрика за мечти-полуфабрикати на истински десни политики, ГЕРБ заблудиха избиратели. Това е една от най-големите лъжи вдясно, която успя да се развие в края на първото десетилетие на 21 век, пишат от СДС. Премиерът Борисов не предлагал никакви десни политики и за три години не е реформира нито един сектор, смятат сините.

Чрез целия административен апарат управляващите мачкат малкия и средния бизнес, нехаят за безработицата, която налива кадри в битовата престъпност. Управлението на Борисов изхарчи целия държавен резерв и сега е на път да посегне и на Сребърния фонд - пенсиите на нашите родители. Премиерът Борисов трябва да знае, че десният избирател обича спорта, но не желае неговият представител във властта да се занимава с проблемите във волейбола, а да решава проблемите на гражданите, казват още от СДС.

Бойко Борисов я докара до там, че ние от Синята коалиция дълги години ще обясняваме какво е дясно. Ние от Синята коалиция не смятаме, че това искат десните избиратели в България, заключават от СДС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 74| 7127 |23.05.2012 Путин и Борисов поприказвали по телефона . 44| 6004 |23.05.2012 Плевнелиев похвалил Борисов за действията след земетресението . 24| 8018 |23.05.2012 Бойко Борисов отмени матурите в Пернишко . 41| 7676 |22.05.2012 Борисов: Да благодарим на Бога, размина ни се

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads