Реклама / Ads
13| 5960 |15.02.2020 НОВИНИ

Сини фенове подкрепиха ”Левски” с масово шествие преди мача с ЦСКА (видео)

.
Източник: БГНЕС
Повече от 1 000 привърженици на Левски се събраха в столицата, за да тръгнат заедно към Националния стадион, предаде репортер на БГНЕС. Феновете участваха в поход под надслов „Левски“, ти си всичко за нас“.
 

“Сините” се събраха пред магазина на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров“ 23. Те развяваха знамена на любимия си отбор и пееха песни, всичко премина мирно и тихо. По пътя си към стадиона запалянковците минаха през паметника на Апостола, където се поклониха и поднесоха венци. Феновете заеха своите места на Националния стадион “Васил Левски, където от 14:45 ч. започна дербито с ЦСКА-София, съобщава БГНЕС.

 


.

 

Сред участниците бе изпълнителният директор на Левски Павел Колев. Той заяви пред репортерите, че е много благодарен на запалянковците за безрезервната подкрепа.

 

„Благодарен съм на хората, това са дните, в които не само България, а целият свят ще разбере каква е разликата между Левски и останалите клубове у нас – тя се видя ясно в тези 48 часа, в които хора, които трудно свързват двата края, отделят от насъщния си хляб за клуба. Аз мисля, че в този труден момент клубът ще намери своята идентичност и ще се свърже със своите фенове“, каза Колев.

 

Припомняме, че преди дни в свое отвореноето писмо Синя Зона Б-18 се обърна към бившите управници на отбора Иво Тонев, Александър Ангелов, Николай Иванов и Спас Русев в което заявиха: "Господа, видно е,че не успяхте да се справите с управлението на ПФК Левски. След вас останаха милионни дългове. В обществото сте известни като заможни хора с охраните,с колите със затъмнени стъкла,със селфита от различни екзотични краища на планетата. Бъдете достойни мъже,коректни бизнесмени. Знаете как и можете да си платите дълговете на клуба ,оставени от вашето управление. За да ходите с вдигната глава из България,а не да се криете. Ако вие сте забравили за вашите задължения ,ние не сме забравили и никога няма да забравим. В противен случай на нас освен омразата ни към вас,остава и възможността да сезираме Прокуратурата на Република България за извършена умишлена безстопанственост по време на управлението ви на ПФК Левски."

 

Походът днес бе организиран от ПФК Левски и Националния клуб на привържениците на Левски. Запалянковците уважиха призива на ръководството да не се поддават на каквито и да е било провокации. Ръководството на Левски също така призовава за подкрепа на любимия отбор на старта на пролетния полусезон, но на стадиона без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия и използването на асоциирани с тях символи, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания и финансови санкции от БФС на клуба.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4551 |15.02.2020 Синьо шествие на фенове на ФК ”Левски” преди мача с ЦСКА, полицията на крак . 0| 4047 |25.01.2020 Фенове на ”Ботев” протестират пред гръцкото посолство . 14| 6433 |25.01.2020 Феновете на”Левски”: На едно щракване сме от излизане на улицата . 12| 4629 |24.01.2020 Борисов: Акциите на ”Левски” да отидат при феновете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads