Реклама / Ads
0| 3451 |05.09.2023 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 7 септември (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция за уличен водопровод по ул. „Дойран“, ж.к. „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пирински проход“, ул. „Княгиня Клементина“, бул. „Гоце Делчев“, ул. „Дойран“
ул. „Дебър“ от ул. „Княгиня Клементина“ до бул. „Цар Борис III“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кръстовището на ул. „Дечко Йорданов“ и ул. „Хубча“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 7 септември (четвъртък) 2023 г. във връзка с ремонт на редуктори за налягане на ул. „Минзухар“ и ул. „Младен Ангелов“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Просвета“, ул. „Калугерица“ и ул. „Св. Св. Кирил и Методий“
ул. „Младен Ангелов“, ул. Проф. Трайко Запрянов“, ул. „Ивайло“, ул. „Тинтява“, ул. „Ягода“, ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Никола Крушкин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:
ул. „Младен Ангелов“ на кръстовището с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“
ул. „Младен Ангелов“ на кръстовището с ул. „Никола Крушкин“.

На 7 септември (четвъртък) 2023 г. във връзка с диагностика на уличен водопровод по ул. „Черковна“, с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Тодор Гаджов“, ул. „Тодор Величков“ и ул. „Поп Стоил Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кръстовището на ул. „Тодор Величков“ и ул. „Поп Стоил Петков“

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3501 |30.08.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Карпузица“ и с. Локорско . 0| 3513 |29.08.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Герман . 0| 4404 |28.08.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост“ 1 . 0| 3483 |27.08.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Връбница“ 2

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads