Реклама / Ads
6| 5102 |03.09.2009 НОВИНИ

Станишев скрил доклад за корумпирани министри

.
Станишев трябваше ясно да осъзнае нещата и да играе ва банк, сменяйки повечето си министри, смята икономистът Кольо Парамов. Бърза се с огласяването сега, на мнение е Цв. Цветков.
 

На "Позитано" доклад от ДАНС не е получаван, той е бил предоставен на премиера Станишев. Това е първичен доклад, рисуващ картина, близка до тази, която сега рисуват министрите, обяви по БТВ Цвятко Цветков от БСП в коментар на информацията от интервюто на Алексей Петров за доклад на ДАНС, в който се говорело за корупция поне на 10-има министри от тройната коалиция. ("Всеки, сдобил се с власт в последните 20 години, се е корумпирал", казва Петров в Дневен Труд - б. ред.) Сега обаче малко се бърза с предварителната фаза на огласяването, добави той.

През януари този доклад е бил готов и е бил предаден на премиера, отсече икономистът Кольо Парамов. Станишев трябваше ясно да осъзнае нещата и да играе ва банк, сменяйки повечето си министри.

Сега нито Алексей Петров, нито Б. Борисов имат интерес от огласяване на информация един за друг, категоричен беше Цветков. Самият факт, че той балансира това интервю, говори, че търси по-скоро полза за държавата, смята той. Парамов добави, че никой няма интерес от напрежение между двамата.

Нахалство и наглост от страна на Румен Петков е имало при притискане на бивши министри, коментира Парамов. Това била едната страна на нещата, а другата била свързана с финансови злоупотреби, но присъствието на Петков и тук било съпътстващо, дословно каза икономистът. При всички положения строителният министър не можело да не присъства в доклада на ДАНС, отчете той.

Червените вещици не са никакъв мит, категоричен беше К. Парамов. Това е само образ, но той не е точен и коректен, коментира Цветков. Трябва да се говори за злоупотребата с власт и там, където тя прекрачва границите на закона, добави той. Схемата за правене на пари през границите има давност вече повече от 15-тина година, каза още той. Костов да каже защо не пречупи гръбнака на престъпността, предложи Цветков.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5452 |02.09.2009 ДПС разследва далаверите на Станишев? . 4| 5073 |01.09.2009 Голямата лъжа на Станишев . 14| 6095 |27.08.2009 Комисия ще нищи далаверите на Станишев . 22| 4869 |25.08.2009 Спряха страницата на Станишев в Интернет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads