Реклама / Ads
0| 4482 |24.07.2022 НОВИНИ

Терзийски, ПП: Фалшиви герои с фалшиви обещания създадоха един фалшив скандал

.
Йордан Терзийски Източник: стопкадър, Нова телевизия
„Не знам какво точно се случи в това видео толкова скандално, за да се прекратят тези разговори. Едни фалшиви герои, които дадоха фалшиви обещания, сега създадоха един фалшив скандал. В записа не се казва нищо скандално”, коментира Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната“ в ефира на Нова телевизия излъчената среща на „Демократична България“.
 

Според него от ПП са направили всичко възможно да бъде съставено правителство с първия мандат, били са част и от разговорите за третия. Той обаче подчерта, че „вследствие на импулсивно решение на ИТН“ вече се върви към избори.

 

Терзийски определи видеото като „пореден пример как ИТН от една частица истина успяват да извъртят до такава степен, че да работи в тяхна полза“.

 

„Няма нито една дума в този запис, който ги оневинява за всички неща, които са извършили - затова, че провалиха два поредни парламента, че в свалиха правителството и че те в момента са част от коалицията на опозицията“, смята народният представител от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

 

Според него Законът за КПКОНПИ вероятно няма да може да бъде приет. Приоритет, ако бъде задържан третият мандат, ще бъде изборът на председател на КЕВР.

 

„Мисля, че много ясно станаха известни двата лагера. Единият е коалиция на антикорупцията - ДБ, БСП и ПП, и на статуквото, което гласува заедно - ГЕРБ, ДПС и ИТН се опитва отчаяно да се прилепи към него“, добави депутатът.

 

Йордан Терзийски изрази надежда на следващите избори „Продължаваме Промяната“, „Демократична България“ и БСП да съберат 121 депутати.

 

„Нямаме друг избор, такъв е планът - излизаме и печелим изборите. Всичко друго означава отстъпление“, категоричен бе народният представител.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2878 |22.07.2022 Йордан Терзийски, ПП: Крайно време е да изберем председател на КПКОНПИ . 0| 2860 |20.07.2022 Йордан Терзийски, ПП: Тази седмица в НС ще стане ясно има ли воля да се случат промените . 0| 3016 |19.07.2022 Йордан Терзийски, ПП: Ако не се обединим около национални каузи, отиваме на избори . 0| 33748 |07.07.2022 Познава ли Гешев осъждания 21 пъти автокрадец Ивайло Серафимов? Пази ли го прокуратурата? Дал ли е фалшиви показания за Борисов, Каскета и Божков?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads