Реклама / Ads
5| 6727 |09.10.2014 НОВИНИ

Топадвокатът Марковски взе под крило бедняка милионер

.
Марин Марковски Източник: Булфото
Топадвокатът Марин Марковски ще спасява стопеното наследство на бедняка милионер Милен Паунчев. Момчето от Остромила, което изгуби почти всичките си имоти в Остромила само за една година, твърдо е решило да си върне семейните земи и сгради, стойността на които се изчисляват на няколко милиона евро.Вчера младежът замина за София, за да се види с мастития адвокат, който е приел да брани правата му в предстоящото съдебно дело.
 
Само преди няколко дни 21-годишният Милен остана и без дом, след като частен съдебен изпълнител изведе младежа от фамилната му къща. Преди това той беше прехвърлил собствеността върху ремонтираната за 150 хиляди лева сграда на свой приятел, но и това не можа да спре превземането на имота.

След продължили няколко часа разправии с екипа на частния съдебен изпълнител Стойко Вълчинов във владение бяха въведени представителите на фирма „Евелина Трейд”. Според документите това е дружеството, което е купило последните декари на Паунчев. Самият той твърди, че е станал жертва на престъпна измамна схема.

„Вадят ме от дома ми за втори път. Вече нямам вяра на никого. Имам съмнения, че някой е бутнал нещо на адвокатката ми и тя играе в чужда полза”, каза вчера пред „Марица” младежът, за когото в последния месец говори цялата държава.

През пролетта на миналата година само за 20 дни Милен изгуби един след друг родителите си, след което разбра, че е наследил близо 100 декара терени в южния квартал на града - Остромила. Според оценките на брокери земите са били на стойност 5-6 милиона евро. Младежът твърди, че бизнесмени, представящи се за негови благодетели, са успели да го оплетат в мрежите си и срещу сума от около 200 бона и с куп машинации са успели да му измъкнат цялото наследство. Дали заплетената историята ще има хепиенд, ще стане ясно едва след като жалбите на Милен влязат в съда и делото приключи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 4487 |10.09.2014 Шаламанов ни бута под военното крило на Германия в НАТО . 27| 5428 |19.08.2014 М.Марковски: В "Ало, Ваньо" има наслагване на законни СРС-та и незаконни записи . 1| 6064 |30.04.2014 Адв. Марковски похвали виетнамските бежанци . 6| 5266 |24.04.2014 М. Марковски: Вампирът винаги има оправдание, но си остава вампир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads