Сряда, 24 Януари 2018, 13:14
Frognews
4| 3539 |23.01.2017

Трайков: Прокуратурата си измисля, като не й стигат фактите

.
Трайчо Трайков
След като прокуратурата напоително разказа за несъществуващи факти от постановлението за привличане като обвиняем, има пълно радиомълчание. Прокуратурата използва този похват – започва нещо, без значение дали има или не някакъв факт в това разследване, и го държи докато й е удобно. Това заяви биившият министър на икономиката Трайчо Трайков.
В коментар на обвинението към него в безстопанственост, Трайков каза, че има едно единствено обвинение - дал съгласие Агенцията за приватизация да проведе сделката.

„Няма нищо за пенсионери, за фондове, за конфликти на интереси. Всичко това прокуратурата си го преразказва. Когато не им стига паметта или фактите, си измислят.

Арнаудова каза, че одобрението на методиката за приватизация на конспекта на предлагането на борсата не било одобрено, когато г-н Мавродиев бил председател на КФН, а по време на предишния председател, който бил Димана Ранкова”. Тя обаче никога не е била председател на КФН, уточни Трайчо Трайков. "Предишният председател беше Петър Чобанов, бъдещият финансов министър, но той беше от 2009 до началото на 2010 г."

Когато не им стигат фактите, те си ги измъкват, като един одесетворен Тръмп, те са много по-добри от него, коментира икономическият министър в оставка.

За политическите възгледи на Румен Радев разбрахме много малко по време на предизборната кампания и сме все още не това ниво. В неговите първи речи важни въпроси остават неотговорени, заяви Трайков. По думите му не е излишно да се види кой какво възприема за проблем.

"Губи ми се интерпретацията на проблемите и къде се виждат решенията. Някои хора казват президентът не е министър-председател. За мен е важно мнението на президента по въпросите, които са важни за трите власти – изпълнителната, законодателната и съдебната.

Радев вижда съдебната реформа, както Цацаров я вижда - че ставали бавно нещата, казда Трайков и допълни, че това според него не е основният проблем, а че няма справедливост.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Прокуратурата пак ще съди Гюнай Сефер и Митхат Табаков 0| 2543 |18.01.2017 . Прокуратурата подхвана и кмета на Челопеч 1| 2532 |17.01.2017 . Прокуратурата отказа да се занимава с „голия учител” 2| 2632 |16.01.2017 . Съдът разглежда искането на прокуратурата за отстраняването на кмета на Пловдив 0| 2543 |16.01.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах