Реклама / Ads
4| 6165 |30.06.2009 НОВИНИ

Весела Лечева нарушава закони в Перник

.
Бусът фантом Източник: Zapernik.com
Предизборният бус на шефката на ДАМС Весела Лечева обикалящ из Перник грубо нарушава българските закони, съобщава сайта Zapernik.com.
 

Бдителни граждани изпратили в електронното издание снимки на бус, който е със закрити регистрационни табели. И отпред и отзад регистрационните номера са закрити с лепенки, на които пише: “Аз съм приятел”. Освен това почти целият бус е облепен с предизборни послания, номера на бюлетината на БСП и на самата Лечева, която е мажоритарен кандидат за депутат, призиви за гласуване, но липсва задължителният надпис “Купуването и продаването на гласове е престъпление”.

Ако от щаба на Весела Лечева са „забравили” да облепят буса с изречението за продажбата на гласове, то лепенките върху номерата на возилото се слагат умишлено, възмутиха се граждани.

Катаджии в града вдигаха рамене и отказваха да коментират. Не било тяхна работа, политиците решавали как да си провеждат кампанията, а КАТ следял да се спазват правилата за движение.

Национална кампания под мотото „Аз съм приятел” стартира от Перник мажоритарният кандидат за народен представител от Коалиция за България Весела Лечева. Целта е на младите хора в България да се даде възможност за полезни, активни физически и духовни занимания, които да бъдат алтернатива на агресията и насилието. Спортът възпитава физическа и духовна сила, учи ни на дисциплина и на уважение към човека до нас и дори към наши противник. Това заяви при откриването на кампанията известният телевизионен водещ от Биг Брадър и „Стани богат” Ники Кънчев. Той е част от екипа на Лечева, в който влизат популярни спортисти и журналисти, които подкрепят кандидатурата на световната шампионка в спортната стрелба Весела Лечева.

Перник е град, в който за съжаление често се говори за агресия, за престъпления и то сред младите хора, признава кметът на Перник Росица Янакиева, която също подкрепя Лечева. Шефката на ДАМС обеща на перничани нови спортни площадки и ремонт на стари, ако я изберат за депутат. Граждани обаче питаха, защо четири години нищо не е построено, а сега се обещава наедро. Отговор обаче не получиха.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 8435 |10.03.2009 Изтрещяхме! Пак зверско убийство в Перник; извършителят пак тийнейджър . 11| 4929 |25.02.2009 Законодателният орган наруши закони, които сам е създал . 17| 7008 |26.01.2009 Весела Лечева подозира кои са поръчали атентата срещу Манол Велев . 22| 6120 |22.01.2009 Филм за Г. Първанов снимат в Перник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads