Реклама / Ads

0| 3148 |04.07.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 5, кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 30, ул. 32, ул. 5, ул. 8

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 ъгъла с ул. 8.

 

На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Московска“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Московска“ от ул. „11ти август“ до ул. „Париж“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Московска“ №33.

 

На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момчил войвода“, жк. „Яворов“ , се налага спиране на водоподаването от 12:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Момчил войвода“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Хан Омуртаг“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивац войвода“ №17.

 

На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия“ жк. „Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Първа българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Константин Преславски“

ул. „Професор Иван Георгов“, ул. „Константин Преславски“, ул. „Павел Бобеков“, ул. „Шлосер“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ ъгъла с ул. „Павел Бобеков“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асен Игнатов“, с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Вучко Игнатов-Даскала“ до ул. „Родината“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

 

На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Кардам“, кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хан Кардам“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Селимица“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Кардам“ №19.

 

На 05 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Стефан Караджа“, с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стефан Караджа“, ул. „Морава“, ул. „Здравец“, ул. „Александър Стамболийски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ срещу 115 ОУ.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кр. Станчев: Спира се по-здрава практика на пушене в интерес на ”Булгартабак” 8| 3966 |04.07.2018 . Спират движението по Дунав мост 2 утре 0| 3687 |03.07.2018 . Пламен Димитров: Там, където има синдикати, заплатите са по-високи 5| 3550 |02.07.2018 . Македония спира вноса на кози, овце и продуктите им от България 1| 3344 |02.07.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ