Реклама / Ads
34| 20984 |12.11.2021 НОВИНИ

Вижте записа, за който говори Бойко Рашков - Младен Маринов със собствениците на „Делта гард“ и Стъки

.
Кадър от записа
От запис, оформен като веществено доказателство, се вижда как бившият шеф на МВР и кандидат-депутат от ГЕРБ Младен Маринов, се движи в компанията на собствениците на „Делта гард“ – Марин Русев и Димитър Спасов – Митко Каратиста. Компания им прави Станислав Недков – Стъки и още няколко човека.
 

Именно днес вътрешният министър Бойко Рашков показа как въпросното видео свидетелства за тясната връзка между тях.

 

Това, което се вижда на записа, е описано подробно и в документ. Видеото е от нощта на  26 ноември  2005 година. Мястото - дискотека „Мания“ в курорта „Слънчев бряг“. На него са „прихванати“ 7 души: Марин Русев, Николай Минчев, Младен Маринов , Димитър Спасов, Евгени Димитров, Станислав Недков-Стъки  и Йордан Габровски.

 

Около 2:20 часа по стълбите на дискотеката слизат Николай Минчев, Младен Маринов, Димитър Спасов – Митко Каратиста и Евгени Димитров. На паркинга групичката застава до едно „Ауди“ и започва да си говори. Минута по-късно Николай и Станислав се отделят от другите,  вероятно за да си кажат нещо. След това Николай отваря задната врата на возилото и оттам вади предмет, приличащ на тефтер, след което отива към по-голямата група  мъже. По-късно на кадрите се вижда как във фокуса на камерата се появява Марин Русев. Той започва разговор с Младен Маринов. После мъжете дружески се здрависват и прегръщат за довиждане.

 

Групата се разделя на две. Йордан Габровски, Станислав Недков  и още един човек се насочват към „Аудито“, докато останалите пресичат пътното платно и тръгват към джип „Фолксваген“. Пред дискотеката остава само един неизвестен мъж.

 

Точно в 2:30 часа  е заснето как Димитър Спасов, Младен Маринов и Евгени Димитров се събличат и хвърлят връхните си дрехи в багажника на возилото, готвейки се да се качат. В кадър влиза и Марин Русев, който също се съблича. Вижда се кобура с пистолета му. Николай Минчев също слага връхната си дреха отзад. Марин Русев сяда отзад вдясно. Точно в 2:32 часа петимата, качени заедно в джипа, потеглят.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3091 |12.11.2021 Вижте къде ще можете да се ваксинирате в София през почивните дни . 6| 7723 |12.11.2021 Икономист: Борисов яде 200 грама от всеки килограм кашкавал, който хората си купуват . 6| 7025 |10.11.2021 Арх. Иван Шишков: Филмът, който ни прожектира асфалтовата партия, ще ни излезе изключително скъпо . 5| 4049 |05.11.2021 5.11. и “В като Вендета”: Протестът срещу тиранията, от който се нуждаем и днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads