Реклама / Ads
37| 12336 |28.12.2015 НОВИНИ

Вучков громи: Затъваме! Кабинетът eдва ще издържи; ДАНС е тумор

.
Юлиан Вучков
Гордея се, че съм единственият телевизионер, който непрекъснато осмиваше тюркофилските речи на Л. Местан, ето го и сега обикаля и говори на турски свиреп и неразкаян, а другите го изкарваха най-умния и най-образования, заяви по БТВ проф. Юлиан Вучков.
 
Всички премиери и президенти управляваха и ухажваха Доган и Местан, но българските мюсюлмани не обичат Догановците, казват - ние слушаме вас, проф. Вучков, съобщи той.

Българските мюсюлмани обичат България и помнят, че тя е тяхната родина, Доган и Местан ги откъсваха. доган е въжеиграч и такъв ще си остане, изкара се най-големият критик на ЕС, а до вчера се биеше в гърдите, че е европеец, а Вучков 8 години говори против Европа, продължи професорът.

Доган е приктрит тюркофил, каза той.

Политическата класа унищожи производството на България и излапа милионите от приватизация. С плоския данък ще се окаже, че сме една от най-реакционните страни, не виждам никакво оправяне, добави Вучков.

РБ са едни дърдорковци, никога няма да влязат в парламента, считай, че са умрели, Радан Кънев живее в облаците.

Мая Манолова е демагог, лицемер, празнословна, продължи професорът.

България е затънала в безнаказана престъпност. Правосъдната министърка е била юрисконсулт, всичките слаби юристи стават такива. Тя е специалист по всичко, значи по нищо. Плевнелиев я хвали, че била много добра по регионалното развитие, ами те регионите са в окаяно състояние. Главата й е натъпкана с купешки фрази, като Цачева, Кунева, Бъчварова, които са латерни.

Трудно ще издържи кабинетът, с много скърцане, диагностицира той. Това правителство убива детското у децата; училищата са зверилници.

От никого не съм доволен; ДАНС е туморно образувание.

Проф. Вучков пожела на българите да се вдигнат срещу политическата класа, ако искат да не се топят и да напреднат като нация с висока култура.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4691 |02.12.2015 Цветлин Йовчев: Газим в помията на Атанасов и Вучков . 8| 4727 |08.06.2015 Проф. Вучков: ГЕРБ ще замести РБ с ДПС . 17| 4520 |08.05.2015 Проф. Вучков: Неграмотни са не само циганите . 17| 7526 |14.04.2015 Проф. Вучков за Бъчварова: Майка плаче, грамофон свири!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads