Реклама / Ads
1| 4872 |24.07.2017 НОВИНИ

Задържаха петима биячи от созополско заведение

.
Районна прокуратура Бургас повдигна обвинение на петима и задържа за 72 часа Димитър Х., Георги Д., Пламен Р., Красимир А. и Георги Н. за извършени хулигански действия на 23 юли в бар в Созопол.
 
На 23 юли, в Районното управление в Созопол е получено съобщение за инцидент в заведение в курортния град, при който след сбиване са пострадали четирима мъже - на 35, 36 ,18 и 20 години, съответно от Благоевград, от Созопол, от Бургас и от Плевен.

Пред незабавно пристигналите н мястото на инцидента полицаи потърпевшите съобщили, че са бити от група от около десетина мъже. Служителите на реда предприели мерки за заграждане и преди влизане в Бургас спрели и задържали петима мъже от Бургас, всичките криминално проявени и съпричастни към случая в заведението.

При проведеното разследване са установени извършителите на деянието, 38-годишния Георги Д., 32-годишния Красимир А., 29-годишния Димитър Х., 29-годишния Георги Н. и 30-годишния Пламен Р.

Около 1 и 30ч. На 23 юли в бар "Бикини" в Созопол в съучастие, като съизвършители - блъскали, нанасяли удари с крака и юмруци по тялото и лицето на К.Т., отправяйки репликите - "чуваш ли какво ти казвам, лягай на колене, лягай на колене", както и ударил с юмрук в главата и ухото на Х.Б.

С постановление е повдигнато и предявено обвинение срещу Димитър Х. хулиганство, извършено в условието на повторност. Срещу Георги Д. за хулиганство, което се отличава с изключителен цинизъм и закана с убийство. Срещу Пламен Р., Георги Н. и Красимир А. за хулиганство, което се отличава с изключителен цинизъм.

Предвид особената дързост на извършените престъпления, времето, начина, мястото, използваните средства, броят на съучастниците и възможността обвиняемите да окажат физическо и психическо въздействие върху свидетели по делото, за всички обвиняеми Районна прокуратура Бургас е постановила задържане за срок от 72ч.

Утре, наблюдаващият прокурор ще внесе искане в РС-Бургас за налагане на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража" и за петимата обвиняеми.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5196 |17.07.2017 Петима в сръбски арест за трафик на мигранти от България . 3| 6191 |14.07.2017 Паник бутони ще пазят акушерките от биячи . 0| 5851 |13.07.2017 Задържаха руснак за последното нападение в берлинското метро . 0| 5588 |06.07.2017 Съдът остави в ареста двама от биячите в Асеновград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads