Реклама / Ads
0| 41549 |06.07.2022 НОВИНИ

Зловеща връзка между Семерджиев от смъртоносния джип и ексруския президент Дмитрий Медведев

.
Семерджиев и Медведев
Звучи невероятно: Какво общо могат да имат собственикът на автомивка и бивш футболист Георги Семерджиев и бившият президент и премиер на Русия, а сега зам.-председател на Съвета по безопасност? Оказва се, че може. Семерджиев и Медведев са от една кръвна група, както се казва, тъй като изповядват и живеят по едно и също правило.
 

То е: Аз съм над законите и мога да правя каквото си искам безнаказано.

И двамата са въоръжени и опасни.

 

Медведев с ядрени ракети, а Семерджиев с джип с фалшиви номера, синя лампа и полицейска стоп-палка.

 

Медведев заплашва, че който си представя, че Москва може да бъде съдена от международното правосъдие за военни престъпления, говори абсурди. Защото Русия, видите ли, притежава най-големия ядрен арсенал и никой не може да я санкционира. Дори когато убива и разрушава цяла държава.

 

Семерджиев е въоръжен с джип с фалшиви номера, синя лампа и полицейска стоп-палка. Вчера с този боен арсенал той лиши от живот две млади жени, които бяха извършили „престъплението“ да вървят по тротоара.

 

Виждате ли колко е лесно: когато законите не важат за теб, можеш да правиш всичко, дори да убиваш. Защото си Бог?

 

Не - защото си токсичен боклук! Самовлюбен нарцис, тъпанар, брутален психопат. Медведев и Семерджиев – с обща биологическа природа, тласкаща ги към чувство за превъзходство до завършени убийци.

 

Дали това сравнение не е прекалено? Попитайте близките на двете мъртви момичета и на онези, които всеки ден гинат в мръсната руска война срещу Украйна.

Медведев и Семерджиев се оказаха кръвни братя, защото имат един родител – постсъветския мафиотски модел, който ражда и възпитава такива като тях – безскрупулни и арогантни типове.

 

Витали Роник

 

П.П. За спътничката Семерджиев в джипа ще поговорим отделно. Тя също се е укрила, опитвайки се да се измъкне от ситуацията. Вече са я открили. Тази е,... тази е... Вие намерете думи...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3745 |06.07.2022 Може и да има разговори между ИТН и ПП . 0| 3121 |04.07.2022 Димитър Гърдев: Няма да се стигне до рязък разрив между България и Русия . 0| 3069 |03.07.2022 Започват преговорите между ПП и независимите депутати . 0| 3944 |02.07.2022 Военният министър Заков: Митрофанова трябва да бъде сменена, дипломацията между София и Москва няма да бъде прекратена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads