Реклама / Ads
14| 17113 |25.10.2017 АКТУАЛНО

Полк. Трифонов за Фрог: С метлата на баба Яга не се пази небето на България

.
Това което с тревога очаквахме, накрая се случи! Българската изтребителна авиация е приземена принудително. Медиите затръбиха, че това е бунт, анализатори закрякакаха, че това е излизане от НАТО, други пък искаха арест на пилотите, вместо те да са в затвора. Е това не е вече нашата България , а някаква измислена страна Бедрок със своите Флинстоун, Ръбъл, Бети и Уилма !
 
Това казва полковник от резерва Трифон Трифонов за отказа на пилотите да летят на тренировъчни полети.

Какво всъщност стана ? Стана това, че от 5-6 г.  експерти предупреждават, че това ще се случи, но управляващите си правеха оглушки и далавери. Сега, когато нещата са факт, изведнъж станаха много активни и крайно „загрижени” за състоянието на въоръжените сили и в частност за ВВС. Българските военни пилоти не отказват да летят ,набийте си това в главите драги управляващи ! Те няма на какво да летят благодарение на Вас и Вашите измекяри, които разбират от военно строителство, колкото магаре от класическа музика! Ние сме правова държава така или иначе. Какво чака прокуратурата? Защо тези, които с действия и бездействия доведоха нещата до този трагичен край, свободно щъкат насам-натам и ръсят рецепти, как да се действа срещу пилотите? Пилотите са офицери и като такива са се клели във вярност не на кого да е, а на България. Тези мъже честно и с достойнство изпълняваха своя войнишки дълг, но вече не е възможно да го изпълняват, не по тяхна вина ! С метлата на Баба Яга не се охранява въздушно пространство, зявява военният експерт.

Нито животът е шега, нито армията е играчка, драги управляващи на Бедрок! Ако бяхте граждани на България,  щяхте да се ръководите от нейния интерес, а не от интересите на Бедрок! Това че сте безхаберници некомпетентни и сребролюбиви, е нищо в сравнение с подозрението, че под диктовка затривате България ! Как да си обясним факта,  че обявявате бюджетен излишък, а вземате заеми ? Как да си обясним, че жалките остатъци от българската армия са некомплект с 8000 личен състав, а пък можели да изпълнява задачите поставени в Конституцията на Р. България? Как да си обясним заиграването с Полша за двигателите на МиГ -29?  Щяхте да правите реформи, драги господа ? Ако вземането на кредити е реформата ви в икономиката, ако кражбите и разсипията са нормата ви на поведение , то нека БОГ ДА ПРОСТИ БЪЛГАРИЯ ! , казва още той.

Между другото ще ви дам идея за реформа в Българската войска, която няма да ви струва нищо. Нека Фред смени бойния вик на Армията от УРА-А-А-А , НА –Я БА ДА- БА ДУ-У-У-У-У-У-У-У-У! , предлага полк. Трифонов.

/Б.р. В армията прякора на военния министър Красимир Каракачанов е Фред Флинстоун/.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2170 |28.03.2024 Politico: Дезинформацията се превърна в най-голямата заплаха за честността на изборите . 25| 5826 |27.03.2024 Дойче веле: Руските наказателни колонии - новият Гулаг . 29| 2793 |26.03.2024 Избори! ГЕРБ отхвърли предложението на ПП-ДБ за правителство с втория мандат . 1| 10979 |26.03.2024 Meduza: 10 въпроса, на които няма отговор три дни след атентата в Крокус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads