Реклама / Ads
1| 11273 |16.08.2022 АКТУАЛНО

Как сексоложката Кобилкина учи българки да ”просят” пари от мъже на семинар за 6 бона? Очевидец разказва пред Фрог

.
Наталия Кобилкина
Емблематичната сексоложка Наталия Кобилкина учи българки как да бъдат по-уверени и независими. Обучението им стигна до там, че те започнаха “да просят” пари от мъжете по родното Черноморие. А за цялото това удоволствие - да овладеят занаята, дори си плащат от 3200 до 6000 лева.
 

.
Източник: Facebook

 

Истината за случващото се на семинарите на Кобилкина лъсна, след свидетелски разказ на младеж, което случайно бива въвлечен в схемата на гуру сексоложката. Мъжът се оказва лекар, който бил край родното море по работа. Случилото му се той описва като „абсурдни преживявания“.

 

Накратко – след като приключва работа в петзвезден хотел, намиращ се на първа линия, д-р Стоименов излиза към плажа, за да се наслади на гледката, и да изпуши една цигара на спокойствие. Поне той си е мислел, че ще бъде на спокойствие…

 

Уединението му се нарушава от младо и видимо притеснено момиче, появило се от нищото. В историята си той я кръщава „Жена 1“ – плаха, на около 30 години, слаба, облечена в лятна бяла пола, син потник и сандали, без бански, въпреки че била на плажа. По думите й от Русе. Към този момент нямал представа в какво ще се въвлече. Тогава обаче „Жена 1“ го моли за 10 лева – аргументирала се, че чантата й останала хотела и не й я връщат, докато не им даде депозит от прословутите 10 лв. На ръката си момичето носело кафява хотелска гривна /запомнете това/.

 

Леко объркан, под въздействието на емоциите й, д-р Стоиленов извадил портфейла от джоба си и наивно подадал на жената 10 лв., като тя веднага си ги сложила в... пазвата. В този момент от хотела се явява служителка на рецепция, чула и видяла ситуацията.

 

И на нея „жена 1“ разказва същата версия, ала добавила: „Един мъж стои пред вратата на стаята ми и не ме пуска, докато не му дам парите“.

 

Тук на д-р Стоименов му светва червената лампа.

Рецепционистката се намесила и настояла дамата да върне парите на доктора.

 

„Жена 1“ ме погледна с леко зъл поглед и ме попита дали си искам парите обратно. Осъзнавайки, че вероятно ме мамят, си поисках парите обратно. „Жена 1“ ги извади от сутиена си, върна ми парите и драсна към плажа“, разказва медикът във Фейсбук профила си.

 

Рецепционистката се усъмнила в някакъв нов вид измама и веднага припнала да се свърже с управителя на комплекса.

 

На този етап д-р Стоименов е едва на половината от цигарата си, която запалил с идеята да изпуши на спокойствие… 30 секунди по-късно отново от нищото към него се приближават нови две жени, този път доста по-уверени. В този момент мъжът започва да се оглежда за скрита камера

 

„Жена 2“ представя „жена 3“, доста пищна, руса, висока, с едри гърди и големи сини очи, като „млада, но много добра певица“, чието импресарио е. И двете били със същите кафяви гривни /запомнете това/.

 

„Импресариото“ предлага на д-р Стоименов „жена 3“ да му попее, а след отказ от страна на доктора, последвали и други предложения, като например масаж на краката.

 

Така приключва спокойното пушене на цигара на д-р Емил Стоименов.

 

„Влезнах вътре, тресейки се от смях. Разказах на рецепционистката всичко и тя се ужаси. Звънна на управителя, разказа му всичко, спомена кафявите гривни и в този момент мистерията се разнищи. Оказа се, че в съседния хотел се провежда семинар на сексоложката гуру спиритуал лидер Наталия Кобилкина. Учила жените как да бъдат независими и им давала различни задачи. Една от тях била как да искат ефективно пари от мъжете. В последствие разбрах, че въпросният семинар представлява седемдневно обучение с гръмкото име „Живот на върха“, за което цените започват от 3200 лв. и стигат до 6000 лв. Кобилкина ги учила как да просят пари и да бъдат независими“, завършва разказа си д-р Стоименов.

 

 

Потърсихме косвения участник в семинара на Кобилкина, оказал се неволна жертва на „тренировките“ и задачите, които раздавала сексоложката на своите ученички.

 

„Ако не беше истина, историята ми сигурно щеше да е страхотен скеч със скрита камера“, сподели д-р Емил Стоименов пред Фрог. По думите му момичетата, участнички в семинара на Кобилкина, имали съвсем нормален на пръв поглед вид.

 

Ето какво още каза докторът пред Фрог:


.
д-р Емил Стоименов, източник: Faceboook

Д-р Стоименов, как изглежда това в очите на един мъж?

 

Знаете ли, ако не ми се беше случила ситуацията в комплект с трите жени, сигурно нямаше да заподозра нищо. Първоначално щях да съжаля момичето, а вероятно щях и да се зарадвам на живо певческо изпълнение на плажа. В комплект в рамките на 5 минути обаче ситуацията е толкова комична, че е почти и трагична. След като осъзнах, че жените са били на лов за пари, почувствах съжаление към тях. След това се замислих колко е лесно един мъж да бъде манипулиран по толкова евтин начин и ми стана неприятно.

 

Излиза, че Кобилкина учи тези „дами“ как да просят пари и да бъдат независими. Това ли е начинът една жена да стане наистина по-уверена и независима?

 

За мен ролята на жената не е да бъде дебитна карта, а мъжът банкомат. За да има уважение между партньорите, трябва да има равнопоставеност и взаимопомощ. Иначе всичко е фалшиво и временно. Пътят към независимостта не минава през банковата сметката на партньора. Глупаво е даже, че трябва да се каже.

 

Семинарът на Кобилкина носи името „Живот на върха“. На цената от 3200 до 6000 лв. до кой връх смятате, че могат да стигнат тези момичета?

 

Странното е, че тези жени са склонни да дадат 6 бона, които избиват с просия от по 10 лв. Това на всеки нормален човек едва ли изглежда като живот на върха. Хващайки пътя за това незавидно обучение, за мен жените ще изпаднат в немила зависимост от живот на фалш и духовна нищета. Надявам се да го разберат сега, ако не са го разбрали до момента.

 

Веселка Иванова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8084 |14.08.2022 Евронюз: България ще стане първата страна в ЕС, екстрадирала в Москва критик на Путин . 0| 6516 |08.08.2022 Започва седмица на протеста под мотото #ГАZwithme . 0| 39470 |08.08.2022 Номенклатурата и простосмъртните - на плаж във времето на „Оркестър без име“ и песента ”Ке сара” . 0| 5153 |07.08.2022 Христо Иванов: Предлагаме коалиция с ПП, за да не се чудим на чии червени линии да се угажда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads