Реклама / Ads
25| 4231 |15.02.2021 АКТУАЛНО

Павел Вълнев: България не е нормална държава

.
България не е нормална държава, защото никакви закони не функционират. Трябва да се върне върховенството на закона, в момента няма работещи институции. Хората искат нормалност и някой трябва да се захване с това
 

Това каза пред БНР бизнесменът Павел Вълнев, зам.-председател на "Републиканци за България".

 

По думите му страната днес е по-зле от преди 20 години, когато той е емигрирал в Америка:

 

"Тогава имаше живот, сега обикаляме страна и виждам как на много места всичко е обезлюдено и разрушено. ... Има един месия, който решава къде какви пари да се раздават. Като обикалях в страната, видях, че никой не е получил нищо. Къде отиват тези пари? Някой трябва да търси наказателна отговорност на управляващите в момента".

Бизнесменът определи председателя на "Републиканци за България" Цветан Цветанов като професионалист и подчерта, че навсякъде, където е работил е оставил резултати.

 

"Не мисля, че могат да се сравняват Цветанов и Бойко Борисов. Първото, което ги различава е евро-атлантическата им ориентираност. Второто е, че Цветанов е принципен човек".

 

Според Вълнев бившият втори в ГЕРБ е грешал, защото е работил.

 

Партията "Републиканци за България" не е лидерска, а проект, в който влизат българи от цял свят, подчерта бизнесменът и уточни, че не очаква материални облаги от вложените от него 1 млн. лева в тази партия. Той беше категоричен, че може да си докаже доходите.

БСП, ГЕРБ и ДПС стоят зад червена линия, която няма да бъде премината за евентуални коалиционни партньори, акцентира Павел Вълнев. 

 

Той подчерта, че познава Слави Трифонов отдавна и предположи, че ако е бил получил покана от нега, за да влезе в "Има такъв народ", би отишъл, но Цветанов е успял да го привлече в своя проект.

 

Вълнев заяви, че не планира да се завърне за постоянно в България, но ще помага с каквото може. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5004 |11.02.2021 Европейската комисия: През 2021 ножицата между богатите в ЕС и България се разтваря още . 8| 3791 |10.02.2021 Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работна обиколка в област Благоевград . 27| 3866 |06.02.2021 Откриха офиси на Републиканци за България в Монтана и Бяла Слатина . 14| 3487 |04.02.2021 Републиканци за България – Благоевград организира кампания „За по-красиви градове и села в област Благоевград“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads