Реклама / Ads
0| 7595 |12.09.2022 АКТУАЛНО

Пореден мистериозен инцидент: Руски топ мениджър изпадна от лодка в движение, откриха го мъртъв

.
Иван Печорин
Управляващият директор на авиационната индустрия на Корпорацията за развитие на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин е починал при трагични обстоятелства в Приморие, съобщава сайтът на корпорацията.
 

„На 12 септември 2022 г. стана известно за трагичната смърт на нашия колега Иван Печорин, управляващ директор за авиационната индустрия на Корпорацията за развитие на Далечния Изток и Арктика. Смъртта на Иван е непоправима загуба за приятели и колеги, голяма загуба за корпорацията“, отбелязват представители на компанията“, пишат от КРДВ.

 

Според вестник „Комсомолская правда. Далечен Изток“, позовавайки се на администрацията на Владивосток, Печорин е починал на 10 септември, след като пада от борда на лодка във водите на руския остров близо до нос Игнатиев.

 

На 11 септември местни медии, включително Primpress и VL.ru , съобщиха, че издирват мъж, роден през 1983 г. в района на Владивосток, който е паднал зад борда. До този момент спасителната операция е продължила почти ден. В нея участвали градски и областни спасители, Министерството на извънредните ситуации и противопожарните служби.

 

Печорин взе участие в Източния икономически форум (EEF), който се проведе във Владивосток от 5 до 8 септември. Като управляващ директор за авиационната индустрия на КРДВ, той също участва в развитието на авиационната достъпност на Далечния изток, включително подкрепата за пътнически въздушен транспорт, модернизацията на летищната инфраструктура и изграждането на нови писти. Участва в разработването на United Far Eastern Airlines, създадена през 2021 г. на базата на Aurora.

 

През февруари почина генералният директор на КРДВ Игор Носов. Един от познатите на Носов каза пред RBC, че изпълнителният директор на корпорацията е получил инсулт, бил е откаран в реанимация, но не успели да го спасят. Друг познат на шефа на КРДВ уточни, че Носов се разболял, след като на срещата му съобщили за уволнението.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4456 |21.01.2020 За пореден път законността на „Златен век“ бе потвърдена – този път от направление „Архитектура и благоустройство“ . 5| 9372 |24.06.2019 След пороя в София лъсна пореден некачествен ремонт . 9| 11800 |30.10.2017 Пореден фарс: Битката срещу шуробаджанащината, обещана от ГЕРБ и БСП приключи, преди да се е състояла . 2| 5735 |05.10.2017 Пореден ”Марш за европейско правосъдие” от Съдебната палата до парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads