Реклама / Ads

6| 9753 |24.02.2015 МИНАЛО

Смитсъновият институт унищожил в началото на 1900 г. хиляди гигантски човешки скелети

.
В далечната 1900 г.
Върховният съд на САЩ постанови Смитсъновият институт да обнародва засекретените документи, датирани от началото на 1900 г., които доказват, че организацията е участвала в голямо историческо скриване на доказателства, които показват, че огромно количество човешки останки – десетки хиляди – са били открити в цяла Америка, и са унищожени по нареждане на високопоставени лидери за да се защити господстващата хронология на човешката еволюция, която е съществувала към момента.
Съмненията, идващи от Американския институт по алтернативна археология (AIAA) за това, че Смитсъновия институт е унищожил хиляди гигантски човешки останки, бяха приети на нож от организацията, която отговори, че дава AIAA на съд за клевета и опит да се навреди на репутацията на 168-годишната институция.
 
 Според представителя на AIAA Джеймс Чарворда, по време на съдебния процес се появяват нови подробности, когато служители на Смитсъновия институт признават за съществуването на документите, които, както се предполага, доказват унищожаването на десетки хиляди човешки скелети, вариращи по размер от 2 до 4 метра височина, за съществуването на които традиционната археология не иска да признае.
 
 Повратният момент в случая става демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 м, като доказателство за съществуването на такива гигантски човешки кости. Това доказателство пробива дупка в защитата на адвокатите на Института, защото костта е била открадната от организацията от един от висшите и ръководители в средата на 1930-те, който я пази през целия си живот, и пише на смъртния си одър писмено потвърждение за това какво крие Смитсъновия институт.
 
 „Ужасно е, че това се прави с хора“, пише той в писмото си. „Ние крием истината за предците на човечеството, за гиганти, населявали земята, за които се споменава в Библията и други древни текстове.“
 
 Върховният съд на САЩ постанови институцията да публикува класифицираната информация за всичко, свързано с „унищожаване на доказателства, свързани с доевропейската култура“, както и елементи, „свързани с човешки скелети с по-голям от нормалния размер.“
 
 ‘‘Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да преразгледат настоящата теориите за еволюцията на човека и ще ни помогне да разберем повече за доевропейската култура на Америка и останалата част на света“, казва директорът на AIAA Гутенберг.
 
 Оповестяването на документите е насрочено за 2015 г., и всичко това ще се координира от независимата научна организация за осигуряване на политическа неутралност на операцията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 9| 5388 |23.02.2015 Ден на защитника на отечеството . 66| 16064 |21.02.2015 Парите на бившата власт: Генерал Семерджиев с пенсия 1700 лв. . 16| 9499 |19.02.2015 142 години безсмъртие! Дяконе, жив си ! . 10| 7479 |18.02.2015 Стефан Продев бил гласен за главен на в. "Демокрация"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ