Реклама / Ads
11| 5458 |27.08.2024 НАРОДЕН ГЛАС

Емил Джасим: Копейкин и част неговата рашистко-нацистка шайка позират гордо на Червения площад

.
"Когато видите Копейкин, никога не забравяйте, че това е бъдещият коалиционен партньор на ГЕРБ".
 

БЪДЕЩЕ ОТ РУСИЯ - ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ ЗА КОПЕЙКИ


Това виждате на снимката - Копейкин и част неговата рашистко-нацистка шайка позират гордо на Червения площад, че най-накрая са официалните говорители на Кремъл в нашата родина.







За да се официализира това, Копейкин и другите двама продажници са в opkckama столица Москва на среща на БРИКС - налудно имагинерно уж икономическо обединение на държави, в които човешкият живот не струва дори копейка.


Това искат Копейкин и неговата рашистко-нацистка шайка - да извадят България от Европейския съюз, да заменят силата на правото с правото на силния и да превърнат България необратимо в евразийска кочина.


Разбира се, Бойко Борисов няма нищо против, защото той е корумпиран до мозъка на костите си и може да вирее спокойно само в непрозрачна публична среда и в сенките на купените медии.







Той лично е изпратил Копейкин като български представител, като според добре осведомени източници изрично е споменал това пред руснаците - изпраща несистемен политик, за когото лесно пред ЕС може да каже "А, нямам нищо общо с него", но в същото време кара цялата ПГ на ГЕРБ гласува с него безумни закони, които укрепват Копейкин пред поразклатения му електорат.


Когато видите Копейкин, никога не забравяйте, че това е бъдещият коалиционен партньор на ГЕРБ, когото те грижливо си отглеждаха през последните години.


Сега е време Копейкин и тая гнусна продажна craн да остане там и никога да не се връща.

 

Емил Джасим, Facebook

 


 

В допълнение:

 

Хумористичната страница "Мишел от съпротивата" пише:

 

"Копейки-туристи. Голяма хвалба, че отишли в Москва на БРИКС, оказа се, че са се сдобили с най-евтините билети за форума.


Оказва се, че с този "стандартен пропуск" копейките нямат достъп до откриването на БРИКС форума, нито до пленарната сесия, нито до обяд, нито до зона за почивка, нито до вечерен прием. Само до тази бизнес програма и някаква изложба".

 

Освен това, пропускът се купува в долари, не в рубли. Не и в копейки.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 9264 |24.08.2024 Созопол ми е Тенерифе, не по красивите гледки - по цените. Даже е по-скъпо! . 18| 7789 |22.08.2024 Дойдоха за гей хората, защото ги търпяхме. Напомняйте - диванът създаде Хитлер . 4| 4563 |22.08.2024 Адвокат за ЛГБТ пропагандата в училище: Народните представители решиха да се борят с несъществуващи чудовища . 1| 9978 |21.08.2024 Водата във всички язовири за питейно-битово водоснабдяване и напояване намалява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads