Реклама / Ads
9| 5404 |23.11.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Фрог научи: Съдът окончателно оправда Босия за доматите

.
Николай Колев-Босия
Софийски градски съд окончателно оправда дисидентът Николай Колев-Босия за хвърлянето на домати срещу депутатите, съобщи за Фрог самият той.
 

По едно от многобройните дела, образувани срещу него по Указа за борба с дребното хулиганство той беше осъден на първа инстанция с глоба от 500 лв. Магистратите от СГС, обаче са отменили това решение на колегите си от районния съд. Иначе всички процеси завършиха до този момент в полза на Босия, като съдиите са категорични, че всеки български гражданин има право на подобен протест.

 

Хвърлянето на развалени яйца и домати се превърна в запазена марка на Николай Колев, чиято битка от няколко години е срещу незаконната продажба на шофьорски книжки на хора, които не само не могат да управляват автомобил, но са напълно неграмотни. Дисидентът се зарече, че сега ще заведе дело срещу шефа на МВР Румяна Бъчварова, директора на СДВР Младен Маринов и началника на първо районно в София за упражняване на натиск. В блога си Босия написа: Днес научих, че Софийски градски съд се е произнесъл по въззивната ми жалба относно осъждането ми на първа инстанция от съдия Парпулова от СРС по УБДХ на максималната присъда от 500 лв. глоба.

Тя ме осъди в един нагъл процес, в който аз не получих възможност да се защитя-вербално и с документи. Най-напред ми отне думата, а след това отказа да приеме решенията на колегите и по същия казус и по същия УБДХ, които бяха изцяло в моя полза. Като прибавим и факта, че тя бе назначена за съдия по делото ми в разрез със закона и води делото изключително тенденциозно и порочно, става ясно, че в това дело имаше много голям политически натиск.

Сега съм удовлетворен от оправдателното решение на СГС и това, фактически, решава и останалите дела, повдигнати срещу мен. От тук нататък вече аз ще съдя държавата за системен тормоз върху личността ми и грубо погазване на правата и свободите ми. Сега аз ще раздавам картите!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6128 |20.11.2015 Психолог за Фрог: Страхът ни пази, но и ни подчинява . 2| 7820 |12.11.2015 М. Гунчева за Фрог: За седмици медиацията решава делбата, съдът - за години . 3| 7853 |11.11.2015 Отец Никанор за Фрог: Господ взе ума на Вартоломей . 9| 4862 |09.11.2015 Е. Сугарев пред Фрог: Искам да се посветя на българите от Западните покрайнини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads