Реклама / Ads
38| 9408 |12.12.2012 НАРОДЕН ГЛАС

Кремена Халваджиян: У нас никой няма да заприлича на европеец, тук се яде шкембе и се пърди в ефир

.
Стилистката Кремена Халваджиян за пореден път настръхна срещу Закона против тютюнопушене в заведенията.
 

В профила си във Фейсбук тя написа, че с този закон няма да заприличаме на европейци, защото тук, в България, се яде шкембе и се пърди в ефир. "Легнах си в 7 тази сутрин, но не мога да спя, защото искам да напиша това: пуших. Навсякъде. Ни‘къв тъпанар не дойде да ме провери - в 6 мина един гащник, който чак ме е срам да кажа, че е бил проверяващ. Едно момченце зад мен ме помоли да загася цигарата, защото било забранено. Казах му: "Няма, водя война!". Поръчах им шотове да ги почерпя, но той сигурно ме намрази и сигурно никога повече няма да дойде в това заведение. Моят син е като него - не пуши и спазва законите. И с него се карам.

Мъжът ми дойде до клуба, изпи една бира, излезе на кучия студ за цигара и си тръгна на мига. Това направи този закон с нас - кара ме да си скъсвам нервите, като съм излязла да се забавлявам, кара ме да се карам с моя син и с това свястно момче, кара ме да съм отвратена, че тук си давам парите - десетки хиляди левове наем, заплати, данъци. Кара ме да искам да се разделя с прекрасия си екип, с който танцувахме сутринта в 7, кара ме да искам да спра да си давам тук парите, защото така не ме кефи.

И кои са тези "ТЕ" - множественото число, към което все се обръщаме - забранИХА ни, проверИХА ни, казАХА ни. Искам от мен да зависи всичко, а не от ня‘кви тикви от Левуново, които ще ми обясняват как да приличам на европейка. Тук никой никога няма да заприлича на европеец - тук се яде шкембе и се пърди в ефир! Със закон няма да ни направят нито по-интелигентни, нито по-възпитани, нито по-работливи. Със закон ме накараха само да взема едно решение - от тази битка няма да се откажа, но от всичко останало - да. Ще отида да си давам парите на Малдивите. Защото там съм щастлива. А тук - не."

Стилистката Кремена Халваджиян
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6538 |10.12.2012 Едно съвсем нормално безобразие . 13| 12175 |04.12.2012 БЮЛЕТИН №2 - ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ОЩЕ НЕЩО………… . 2| 6018 |02.12.2012 5 хил. "грешни" пари върна студент . 5| 6354 |30.11.2012 Ученици към Плевнелиев: не искаме да зубрим!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads