Реклама / Ads
14| 8087 |27.02.2015 НАРОДЕН ГЛАС

В. Плачков, изиграл Левски, за Фрог: Долна лъжа е, че ДПС е финансирало филма

.
Веселин Плачков в ролята на Левски
Лично аз ще съдействам на продуцента, която измъкна семейни пари, тегли и заем, защото българска банка отказа да финансира филма, да се занимае с този, който твърди, че ДПС е финансирало филма „Дякон Левски”, възмутено заяви за Фрогнюз изпълнителят на ролята на Васил Левски Веселин Плачков.
 

Актьорът добави, че филмът си има продуцент, който със съответен адвокат в съда може да докаже истината, така че въпросният човек, който твърди, че ДПС е финансирало филма на Максим Генчев, да заплати една стабилна сума, че поне да се възвърнат парите по този начин. Продуцент на филма е Златина Филипова, която вложи лични и семейни пари в него, а онова, което не достигна, тя взе под формата на банков кредит. Всичко останало е долна лъжа, много долна лъжа и хората, които говорят тези неща, трябва не просто да се извинят и засрамят, но и да понесат някаква отговорност. Никой няма право да спекулира с тази тема и с Левски, настоя актьорът.

 

По повод текста, който актьорът Димо Алексиев, първият избран за ролята на Левски, написа в социалната мрежа, а именно, че има тотално неразбиране на личността на Левски от режисьорите и от актьора, Плачков коментира, че не знае какъв е мотивът на Алексиев за тези думи. „Това е негово мнение, той има право на мнение, а аз уважавам Димо Алексиев като актьор. Всеки знае, че той има безспорни качества. Това, което се е случило, е в миналото. Аз наистина съжалявам, че той има такова мнение, защото доколкото знам, Димо Алексиев е щял да играе съвсем същата трактовка на образа на Левски. Но проблемът му е бил, разбрах от режисьора, че той се е оказал твърде висок. И заради това не е останал в тази роля. Съжалявам, че така се е случило, съжалявам и че има такъв коментар, но това е негово лично мнение и аз го уважавам”, каза Веселин Плачков.

 

още за ролята на Дякон Левски, за филма и за следващия проект на актьора – очаквайте в интервю с Веселин Плачков в понеделник само във Фрогнюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5863 |27.02.2015 ЧЕЗ подменя електромери по адреси . 12| 6620 |27.02.2015 Ген. Атанасов: За подслушване са наказани Гребенаров и още трима висши полицаи . 45| 9265 |03.03.2015 СВОБОДА заради „скромното” желание на русите за топлите проливи?! . 4| 7214 |26.02.2015 Психотерапевтът Ирина Кирякова за Фрог: Любовта е здраве, а не болест!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads