Реклама / Ads
109| 12100 |02.03.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Прорицателят Селенте: Руснаците няма да се оттеглят и сантиметър, Русия не е Ирак

.
Топпрогнозистът Джералд Селенте говори в King World News за Путин, Украйна, Третата световна война, както и за предупреждението на Алберт Айнщайн. По-долу е това, което Джералд Селенте, основателят на Trends Research, човекът, който се счита за един от познавачите и прорицателите на глобалните световни тенденции, казва за ситуацията в Украйна.„Когато четете заглавията: „Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност“, вие трябва да ги вземате на сериозно. Струва ми се, това е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я д
 

“Сега имаме насилие, което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримскаи граждани и протестиращи етнически татари. Сега имате нов лидер в Украйна, той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим. Кой е този човек? Той е – никой. Но той е този, който Западът иска да постави в Украйна.

Така сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще разгледат допълнителни мерки за насърчаване на „бившата съветска република“. Ето как те го наричат. Руснаците отговориха с руски разузнавателен кораб в Куба.

Но руснаците няма да позволят Украйна да попадне в ръцете на ЕС и САЩ. Това последното беше част от движението на ЕС и САЩ да завземат все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия.

Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато чуваме, че САЩ предупреждават Русия да не се намесва – това е пълно лицемерие. САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара, за да се дестабилизира Украйна.

Ние говорим на Русия да не се меси в делата на съседна страна, където има военни бази, стратегическо място за тръбопроводи и други стратегически активи? Нашите призиви към Путин да не се забърква, изглеждат смешни“, отбелязва Селенте, цитиран от epochtimes-bg.com.

Селенте добавя: “Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак. Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.

Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни, и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия, защото ако го направят, това ще постави началото на Трета световна война.

И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги и камъни“, предупреждава прорицателят Джералд Селенте.



















Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5900 |02.03.2014 На 1 март Сдружение „България си ти!“ постави началото на една нова инициатива . 0| 5987 |02.03.2014 Гласовете на „България си ти!“ празнуваха на Първи март с децата от многодетните български семейства . 4| 5664 |01.03.2014 Кметове от ГЕРБ ще обжалват раздадените милиони на общини на БСП и ДПС . 1| 7450 |28.02.2014 Пациенти не искат проф. Спасов за национален консултант по трансплантология

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads