Реклама / Ads
8| 5097 |08.06.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Тотко Найденов за Фрог: Бежанците ще взривят храмовете ни

.
Д-р Тотко Найденов
Старата дементна либерална Европа е на път да се разкапе. За съжаление, дотам я докараха нейните лишени от разум управници. Финансовият министър на Германия отказа - най-после! - да приема повече наглеца Ципрас, който си позволи да го върти на малкия си пръст от началото на годината досега. Защо ще му слуша хленчовете, че Гърция, видиш ли, не може да си обслужва кредитите - защото имала достойнство, коментира за Фрог нюз ситуацията в южната ни съседка социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

Значи нямаш достойнство, когато просиш пари от някого назаем, а имаш, когато трябва да ги връщаш, съгласно подписани договори. И, още: отказва да намали огромните пенсии на гърците, защото те го избрали да бъде на власт именно заради това негово обещание. Ами защо обещава неизпълними неща? Хем няма пари да си връща заемите, хем не иска да стяга коланите. Гърците не са виновни, че ЕС им позволи да бъдат техни храненичета. Наивните либерали да бяха питали нас, които от векове сме запознати с византийските им номера. Защо не ни питат и за турското робство? Как са ни потурвали насилствено, как са ни отнемали децата да ги правят еничари, как са изнасилвали жените и дъщерите ни. И тогава да приемат с отворени обятия стотиците хиляди пришълци от Северна Африка и Близкия Изток, да ги подслоняват и хранят, че и да им плащат. Няма да е далеч времето, когато цялото им население ще се прелее тук като мътна пълноводна река и ще залее Стария континент, люлката на цивилизацията и той  ще трябва да се преименува на Евроарабоафрика или нещо подобно, предрича Найденов.

Уж щяха да пречат на пришълците да стъпват в Европа, да ги връщат обратно и да унищожават лодките на трафикантите, а правят точно обратното. Е, да се сърдят на себе си, когато след 40-50 години нахранените и спасени от тях пришълци ще станат мнозинство и тогава безскрупулно ще режат главите на синовете и внуците им и ще надянат бурки на внучките им, а християнските храмове ще бъдат вдигани във въздуха. Но няма лек за старческа деменция. Както и за наивния либерализъм, завършва Найденов.    

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7786 |04.06.2015 Само във Фрог: Варненски шеф на Вътрешна сигурност в стрес заради джебчийките от Игнатиево . 2| 5464 |03.06.2015 Явор Нотев за Фрог: Буря в чаша вода е разделянето на ВСС . 8| 5769 |28.05.2015 Само във Фрог: Социални отказват осиновители, плашат ги с болести на децата . 27| 6746 |26.05.2015 П. Чернев пред Фрог: Хората са готови на въстание, а шеф на МВР им пее приспивни песни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads