Реклама / Ads
90| 11535 |04.09.2011 ПОЛИТИКА

Ген. Атанасов: Хора със заличено минало провалят антикомунизма

.
Няма друга страна от стария социалистически блок, в която днес да се наблюдава такава реанимация и реставрация на миналото и комунистическите диктатори , както в България. Най-яркият пример за това е опитът през идващата седмица да се чества 100-годишнината от рождението на Тодор Живков, с участието на държавата.
 

Това обяви по ТВ 7 тази сутрин десният ген. Атанас Атаносов. В студиото той коментира живите митове на комунизма с последния съветник на Тато – Костадин Чакъров. Атанасов бе категоричен, че комунистите са  планирали трансформацията на политическата власт в икономическа, като планът за това е бил изготвен извън България. Според екс шефа на НСС най-големият проблем на българския антикомунизъм е, че в неговите редици целенасочено са внедрени хора, със заличено минало, които и днес взривяват демократичните процеси в страната. Така той индиректно отговори защо отново сините са пред разцепление. Според генерала от 1919 г. комунистите са в нелегалност и дълбока конспирация, и няколко непознати играчи дърпат конците на всички важни процеси.

Атанасов е категоричен, че самият Живков е с тъмно минало. Не се знае точно до 1944 г. с какво се е занимавал, а в архивите днес е останало това, което са искали да се знае.

 

Тези конспиративни теории са неправдоподобни. Живков оцеля на изпитанията на времето, и ако днес се направи и паралелен избор за него, българите ще гласуват за Тато и времето му, опонира Костадин Чакъров.

Той е категоричен, че в България е нямало истинска опозиция, а амбициозни и нереализирани хора. Живков е имал пълна информация за действията им, а като ходели по чуждите посолства родните десиденти само искали пари.

Настолгията на хората по социализма е създадена от прогандната машина на днешните медии. Техни босове пък са водещи офицери от Шесто и Пето управление на ДС. Тези прикрити функционери на тайните служби промиват общественото мнение, категоричен е ген. Атанасов.

Според Костадин Чакъров хората на „Позитано” са най-опасни за лявата идея в България. 22 г. БСП въвежда и подържа в заблуда народа, а според НК това е престъпление, поиска справедливост съветникът на Живков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 79| 16970 |08.05.2011 Ат. Атанасов: Докладът на Европол – студен душ след махмурлук . 125| 7397 |20.02.2011 Ат. Атанасов: Борисов прави опит да спаси Цветанов . 42| 12852 |25.01.2011 А. Атанасов: Вече е ясно кой е автор на скандала със СРС-та . 10| 7742 |03.01.2011 Ат. Атанасов: Чака ни година на политически гадости

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads