Реклама / Ads
12| 9303 |29.03.2024 ПОЛИТИКА

Илиян Василев: Не съм предполагал, че ГЕРБ и Борисов ще плащат на Рая Назарян хонорар да защитава Делян Добрев

.
Илиян Василев
Никога не съм предполагал, че ГЕРБ и Борисов ще плащат на своята нова звезда Рая Назарян адвокатския и хонорар по съдебното дело, в което тя защитава интересите на Делян Добрев.
 

Кратка история - Делян Добрев ме съдеше за това, че с разкритията и писанията за неговата съпричастност към провали в енергийната политика на ГЕРБ - конкретно забавянето на интерконектора с Гърция, съм уронил репутация, престиж, причинил емоционални вреди и т.н. Делян Добре загуби на всички инстанции. Сега аз го съдя защото през тази година и половина, в която живях с блокирани сметки ми беше много трудно, включително и да финансирам Алтернативата.

 

Не мислех изобщо да ви занимавам с мои лични дела, това е между мен и него. Но се оказва, че ГЕРБ плаща за тези дела срещу мен на Рая Назарян с което покрива разходите на Делян Добрев по делото.

 

Със сигурност Делян Добрев е на светлинни години по-богат от мен, знаете защо, но аз си плащам от личните си средства на адвокат Разбойникова и всички други съдебни разходи. Добрев през адвокат Назарян блокираха всички ми личните ми сметки. Изобщо мислех, че всичко е лично - между мен и него. От другата страна, ГЕРБ плаща разходите на "острието" си Делян Добрев за адвокатката Рая Назарян - новата звезда на Борисов. Следователно цялата наказателна кампания срещу мен, включително съдебните дела, е финансирана от ГЕРБ с личното разпореждане на Бойко Борисов, който ме уверяваше, че ме уважава и няма нищо общо с постоянните атаки срещу мен и делото на Добрев срещу мен.

 

Хайде сега ми кажете - държавата дава субсидия на ГЕРБ за да води политическа дейност, а те си плащат адвокатски хонорари по дела щамари, защото "бедният" Добрев не може да се бръкне от джоба си?

 

Ето ви фактурите за човека Фактура, който обича да представя фактури.

 

Не зная как ще отсъди съда, не искам да влияя, но това е гротеска. Не е никак равностойно аз с личните си скромни финанси да се боря срещу милиардерите на държавата и ОПГ ГЕРБ, което плаща личните сметки на своите членове. И да питам господин Главчев от Сметната палата - ще признаете ли тези разходи на Политическа Партия ГЕРБ? И още един въпрос - след като ГЕРБ плащат личните сметки на своите боляри значи и делата срещу мен са на политическа основа от политическа партия ГЕРБ. Ситуацията е Илиян Василев срещу ПП ГЕРБ. Чувствам се като през 2015 година, когато от Москва ме вкараха в черен списък. И сега не се чудете, кой ме е вкарал в черния списък на българските медии и кой плаща за това?

 

Илиян Василев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 2955 |29.03.2024 20 години в строя на НАТО! . 4| 12180 |28.03.2024 "Защо Крокус, а не Кремъл!" От Санкт Петербург до Магадан полицията арестува хора заради атентата . 4| 11101 |27.03.2024 Politico: Украйна се приближава към най-опасния си период. Помощта на Запада трябва да завали . 10| 3421 |26.03.2024 Дмитро Кулеба: Дайте ни проклетите "Пейтриът"!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads