Реклама / Ads
121| 9566 |16.05.2011 ПОЛИТИКА

Р. Петков дословно: Уорлик е боклук, лъжец и наркоман; изтеглят го!

.
Румен Петков
САЩ си прибират посланика; ако Борисов не е кандидат за президент, БСП би имала много сериозни шансове; час по-скоро трябва да се излъчи кандидата за президент на левицата; кандидатурата на Кунева, която е политически обвързана, не би могла да мобилизира нашите членове и симпатизанти, каза Петков.
 

Една промяна в конституцията и кандидатура на Сергей Станишев ще даде друг тласък на кампанията; кандидатура на Ст. Данаилов ще я отведе в съвсем различна посока, коментира по БТВ Румен Петков от БСП. той обаче призна, че и двата варианта не са особено реалистични. Дори и да стане тази промяна, тя ще бъде поднесена на обществото в доста унизителен план.

Другите имена били Ивайло Калфин, Костадин Паскалев, Миглена Плугчиева или Петър Курумбашев. Не зная дали кандидатура като тази на Кунева, която е политически обвързана, би могла да мобилизира нашите членове и симпатизанти, съобщи той.

Приключването на изборите на първи тур би било катастрофа за нас, коментира той. Той поиска динамичен режим на разговор с партньорите на левицата във формата "Коалиция за България".

Другите да са ти виновни не е добър вкус в политиката, добави той.

Ако Борисов не е кандидат за президент, БСП би имала много сериозни шансове, каза Петков. Ние трябва да извадим достатъчно силна и убедителна фигура, която няма да има нужда от представяне. Лидерският въпрос сега не стои пред БСП, той е вреден; целите ни трябва да са концентрирани върху избора на кандидат час по-скоро.

"САЩ си прибират посланика под благовидния предлог, че ще търси американски инвеститори в България; няма как такъв боклук като Уорлик да стои тук, той е лъжец - лъже, че срещу мен се води разследване. Употребявал ли е наркотици, попита отново Петков. Уорлик ще бъде прибран в САЩ, защото е абсурден. Уорлик бил убеждавал хора, че в България трябвало да се легализира употребата на мека дрога. Поканете го заедно с мен в студиото", поиска Петков и каза, че щял да разговаря с него на "Ваше превъзходителство", но прогнозира, че Уорлик нямало да отиде. Няма как Уорлик да не се прибере в САЩ след август месец.

Петков каза още, че Уорлик ходел по най-скъпите нощни локали на София с красиви дами. Откъде има пари, за да ги пилее по кръчмите, учуди се той, но каза, че не би постъпил като В. Сидеров, защото не било коректно. Не е добре за авторитета на българските политицци да го търпим. Не е коректно той да ходи по българските министерства и да иска документи, добави още той и го квалифицира като недопустимо поведение.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5966 |16.04.2011 Дж. Уорлик: Доволен съм, че предизвиках дебат за съдебната система . 16| 5157 |12.04.2011 Р. Петков: Не се чувствам използван от Ал. Петров . 53| 6833 |11.02.2011 Р. Петков: Вътрешният министър потапя ГЕРБ, но и България . 48| 12025 |08.02.2011 Скандал между Първанов и Петков на път да взриви АБВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads