Реклама / Ads
22| 8421 |15.04.2010 ПОЛИТИКА

"Тишината" около Дончева роди Д21

.
Татяна Дончева
В яркорозово и с фамилиарен към водещата тон Дончева нарече "Движение 21" на новия МОЛ, който се открива в същия ден.
 

След като не намери желаната реализация в лоното на партията си майка, БСП, известната от близкото минало депутатка Татяна Дончева стартира нов граждански проект
, който ще започне да работи като неправителствена организация. Това обяви самата тя по БТВ. И добави, че проектът щял да се развива впоследствие по съответния начин ... "когато му дойде времето".

Frognews.bg напомня, че Татяна Дончева на 21-ви април официално ще постави началото на т.нар. "Движение 21". След 2-3 месеца то щяло да има учредители, но това движение не било ляво или дясно, защото щяло да представлява неправителствена организация. Татяна Дончева отклони въпроса за евентуалното участие на президента Първанов в него на по-късен етап и подчерта, че сега говорела не като политик, а като хората по опашките.

На въпрос има ли символика по отношение на датата 21 април, която се намира между рождените дни на Хитлер и Ленин, Дончева каза, че на този ден били родени и много други хора, но не посочи конкретно кои има предвид. Добави, че на тази дата откривали и нов МОЛ, можело и това да се вземе предвид. (Вероятно г-жа Дончева ще сверява политическия си часовник и с хората по опашките в МОЛ-а.)

Говори се, че Т. Дончева е търсила задокеанска подкрепа за новото си движение, но на тази нейна молба нямало отклик, което сериозно покрусило ексдепутатката. Дали от САЩ е дошло наименованието на новото движение, все още не е известно, но запознатите знаят, че световноизвестният Клуб 21 е едно от легендарните в миналото заведения в Манхатън. (В култовия сериал "Сексът и градът" една от героините, неомъжената феминистка Саманта, дълго се подвизавала в популярното заведение, известно със свободомислещите си, разкрепостени посетители - б.р.)

Телевизионната изява на бъдещата лидерка на новия политически проект беше решена в одежда в ярко розово
, биещо към червено, което вероятно случайно съвпадна с цветовете на тоалета на водещата Ани Цолова. Дали поради тази причина, или заради въпросите в студиото Дончева беше нападателна в тона си и няколко пъти фамилиарно се опита да вземе думата, обръщайки се към Цолова на "ти" и с малко име.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5449 |14.04.2010 Политическо говорене затрупа парламента . 57| 7623 |13.04.2010 Ив. Костов: Заличавайте 1/3 от държавните институции! . 6| 6582 |12.04.2010 Ню Юръп: ОЛАФ отваря българските досиета . 52| 10536 |11.04.2010 В. Сидеров: Кой позволи на в. "Галерия" да публикува секретна информация?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads