Реклама / Ads
37| 10470 |12.01.2014 ПОЛИТИКА

Валери Симеонов събра патриотари на ПУЦ в Златоград

.
Лидерите на патриотичните партии, обединени около платформата на НФСБ, се събраха на тридневен семинар в Златоград, за да обсъдят следващите действия около дейността на патриотичното обединение, съобщиха от формацията. На срещата бяха обсъдени и възможностите за присъединяване на нови партии към НФСБ, подали заявления през последните няколко месеца.
 

Участваха Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов – Съпредседатели на НФСБ, Слави Бинев – Председател на ГОРД, Слави Георгиев и Александър Минев /ГОРД/, Георги Манев, Дияна Колчева и Константин Бачийски – СЕК, Григор Велев и Костадин Костадинов – Целокупна България, Славчо Атанасов, Слави Георгиев, Борис Ячев и Илко Илиев – НИЕ.

„Необходимо е определянето на ясни стъпки и конкретна стратегия, която да изведе България от политическия колапс, в който в момента се намира.” – заяви Валери Симеонов и набеляза приоритети в действията на организацията през 2014 година. Стана ясно ,че ще бъде сформиран експертен съвет от специалисти в различни области, които да анализират дейността на правителството във всяка една област и да излизат с адекватни предложения за реформи и действия в областта на икономика, външна и вътрешна политика, здравеопазване.

Григор Велев пое ангажимент за организиране на академичните среди при сформиране на такъв съвет. Основна тема бяха и предстоящите избори за евродепутати през май, като патриотите се обединиха около тезата, че най-важни са интересите на България и независимо какви ще бъдат конкретните кандидатури, НФСБ ще се бори за представителство в Европа не само на своите съратници, но и на онези 25 % от гласоподавателите, които не са представени в българския парламент при управлението на настоящото правителство.

„Това е шансът проблемите на България да бъдат чути в Европа, тъй като чрез евродепутатите на партиите – политически монополи, участващи 23 години в управлението на страната, истината е силно изкривена през призмата на тесни партийни интереси.” – заяви Слави Бинев. Като приоритет за началото на годината бе заложена и стратегията по изграждането на общинските звена на патриотичния съюз чрез обединението на отделните структури на партиите под шапката на НФСБ. Съвещанието прие медийна стратегия, предложена от Славчо Атанасов, определяща приоритетите на патриотичния фронт.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 22427 |14.08.2013 Бинев и Симеонов – горчиво... . 56| 14328 |29.08.2012 Най-после: Георги Първанов и Алексей Петров се събраха . 107| 16756 |12.07.2011 Б. Борисов: Всичко си дойде на място – ДСБ, БСП и ДПС се събраха . 3| 5426 |19.11.2009 Обмислят промени в Закона за събранията и митингите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads