Реклама / Ads
0| 4142 |09.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 10 август

.
Работодателски организации от горската промишленост представят горещи проблеми в отрасъла; във Варна акостират кораби на "Blackseafor", Камелия Тодорова пее джаз в Банско.
 
От 12.00 ч. в централата на Демократи за силна България на бул. “Витоша” 18 ще се проведе пресконференция.

Заместник-министърът на външните работи Любомир Кючуков ще приеме в 15.00 часа освободения в Нигерия български гражданин Кирил Елевтеров. В срещата ще участват също Кий Драмънд и Джим Маккуини, представители на компанията “Експротех-Нигерия”, чийто служител е Елевтеров. Срещата ще се проведе в Министерство на външните работи. След срещата има предвидени изявления за медиите.

Работодателски организации в сферата на горите и горската промишленост ще дадат от 10.00 часа пресконференция в Националния пресцентър на БТА. Темата е свързана с някои горещи проблеми в горския отрасъл. В пресконференцията участие ще вземат Калин Симеонов - председател на Управителния съвет на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, Кристина Пухалева - председател на УС на Съюза на горско-търговските фирми в България, Иван Пенков - председател на УС на Асоциацията на горските фирми в България, и Анатолий Стефанов - председател на УС на БУЛПРОФОР.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: “Епидемиология и лечение на бронхиална астма и алергии в пещера Магурата”. Участие в пресконференцията ще вземат представители на клиниката по алергология към Александровска болница и Алианс "Живот за България". Ще участват доц. Васил Димитров - национален консултант по алергии, ръководител на Клиниката по алергии към Александровска болница и д-р Тотко Найденов - главен секретар на Алианс "Живот за България".

От 10.00 часа в залата на областната администрация в Благоевград пл. “Г. Измирлиев” № 9 заместник-министърът на държавната администрация и административната реформа Мария Дивизиева и областният управител Владимир Димитров ще връчат сертификати за компютърни умения IT Card на служителите от областната администрация, преминали успешно тестовете.

От 21.00 часа в хотел „Бъндерица” концерт ще изнесе Камелия Тодорова. „Отвъд удоволствието” е първият концерт от новия проект на певицата. На пианото този път е Ясен Велчев от „ТЕ”. Джаз Дивата ще си партнира с талантливия пианист по течението на емоционални джазстандарти. Концертът ще бъде ще е върха на Арт седмицата на изкуствата. На събитието се очаква да присъстват много известни личности от бизнеса и хайлайфа.

На посещение във Варна ще бъдат кораби от Групата за военноморско сътрудничество в Черно море "Blackseafor", съобщиха от община Варна. Кметът Кирил Йорданов на 10 август ще приеме командира на групата капитан І ранг Левент Гьоргеч, командира на руския кораб капитан ІІ ранг Димитрий Худоба, командира на турския кораб капитан ІІ ранг Огуз Караман, командира на украинския кораб капитан ІІ ранг Станислав Ковальов, командира на румънския кораб капитан ІІІ ранг Ливиу Моток и командира на българския кораб капитан ІІ ранг Георги Пенев.

В 09.00 ч. на Морска гара „Варна” ще се състои церемония за закриване на Спартакиадата на ВМС по морски спортове и държавното първенство по ветроходство „Ял-6”. Същия ден започват тържествата за отбелязване на празника на ВМС и в община Каварна. В 10.00 ч. ще бъде открита обновената кула на фар „Калиакра”, в 11.00 ч. ще се състои ритуал по полагане на венци и цветя на Паметника на адмирал Ушаков (на паркинга пред нос Калиакра), а в 20.00 ч. на централния площад в гр. Каварна (пред читалището) ще започнат спектакълът „Вълни” на Представителния духов оркестър на ВМС и концертът на Представителния ансамбъл на Българската армия .

В Медийно-информационния център на община Видин ще се проведе пресконференция във връзка с провеждането на 52-рото издание на Международната гребна регата по река Дунав ТИД, съобщиха от община Видин. Събитието ще бъде от 10.00 часа. ТИД-обществото ще бъде гост на Видин на 12 и 13 август 2007, неделя и понеделник.

Заместник- кметът на Видин, направление „Общинска политика” Иван Перчински ще открие в 13.00 часа, изложба на румънския художник Мариус Тураке. Експозицията е аранжирана в Румънския културен център в сградата на Община Видин, който се намира във входа откъм Ритуалната зала.
frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3930 |07.08.2007 Предстоящо на 8 август . 3| 4403 |06.08.2007 Предстоящо на 7 август . 1| 3799 |05.08.2007 Предстоящо на 6 август . 0| 4153 |02.08.2007 Предстоящо на 3 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads