Реклама / Ads
0| 3998 |13.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 14 септември

.
Г. Първанов свиква на заседание Консултативния съвет за национална сигурност; БСП-София утвърждава Георги Кадиев като кандидат на Градския съвет на партията за кандидат за кмет на София; заседава Областния съвет на СДС-София.
 

В 14.00 часа в сградата на президентството Георги Първанов свиква на заседание Консултативния съвет за национална сигурност.

В 9.30 часа пожарникари ще поднесат венци пред паметника на Незнайния войн по повод професионалния празник на българските огнеборци.

В 10.00 часа министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще даде пресконференция в зала 2 на МТСП.

В 11.30 часа министърът на образованието Йорданка Фандъкова, заедно с първокласници от столичното 1-во СОУ ще напомнят за безопасността на пътя, като преминат през центъра на столицата.

В 12.00 часа в зала „Запад” на Народното събрание Цецка Цачева ще представи книгата „Първият парламент на България” - най-новото издание за деца и ученици от образователната програма на НС.

В 12.30 часа в Народното събрание младежи от БЧК ще връчат на председателя на парламента Цецка Цачева Апел за намаляване на жертвите от пътни инциденти.

В 12.00 часа в Гранитната зала на Министерския съвет ще се проведе брифинг след заседание на Съветът по европейски въпроси.

В 12.30 часа на пресконференция в сградата на КАТ „Драган Цанков” № 33 ще представи анализ за пътните произшествия с участието на деца и юноши през изминалата години.

От 18.00 часа военнослужещите и цивилните служители на Националната служба за охрана при президента на Република България ще присъстват на ритуал по поднасяне на венец на Паметника на Незнайния воин.

В 10.00 часа в Химико-технологичния и металургичен университет ще бъде открита новата учебна година.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Асоциация „Родители“ и Vivacom.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА на пресконференция ще бъде обявен началото на инициативата „Против агресията и катастрофите по пътищата за опазване живота на младите хора!”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Дружество на кардиолозите в България.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще бъде представено анкетно проучване за лечението на грипа в България.

Министър-председателят Бойко Борисов и заместник-председателят на ЕК и комисар по въпросите на транспорта Антонио Таяни ще присъстват на представянето на пътните инфраструктурни обекти, предвидени за строителство и за проектиране в периода 2010-2013 г. Презентацията е от 16.30 часа в Гранитна зала на Министерския съвет.

БСП-София ще утвърди Георги Кадиев като кандидат на Градския съвет на партията за кандидат за кмет на София на пленум в 18.00 часа на ул. „Леге” 10.

От 18.30 часа в културен дом „Красно село” ще се проведе заседание на Областния съвет на СДС-София, където ще се обсъжда концепцията на партията за кандидата за кмет на София и кой ще е кандидатът.

Българската народна банка пуска в обръщение сребърна възпоменателна монета с нанесено оцветяване „Грънчарство”.

В 8.30 часа вътрешният министър Цветан Цветанов ще посети ОДМВР – Стара Загора. Половин час по-късно - в 9.00 часа, в сградата на областната дирекция министър Цветанов ще даде брифинг.

От 11.30 часа в зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе съвместна пресконференция на народните представители от ГЕРБ от 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Десислава Атанасова, Светлана Ангелова и Даниела Миткова, областният управител на Русе Пламен Стоилов и неговите заместници Петър Даскалов и Иван Григоров.

В 10.00 часа в двора на Медицински университет – Варна ще се проведе тържествена церемония по откриването на учебната академична година.

От 14.00 часа в храм „Свети Атанасий” Варненски и Великопреславски митрополит д-р Кирил ще отслужи заупокойна молитва пред надгробната плоча на руския княз Александър Урусов.

От 18.00 часа в галерия „Актив Арт” ул. „Дунав” 5 Сдружение на младите психолози в България организира „Руска вечер на междукултурен диалог”.

От 11.00 часа в сградата на Ловно – рибарския съюз в Гоце Делчев Народният представител от Коалиция за България Корнелия Нинова и Областният председател на БСП Йорданка Слатинаска организират среща с кметове, кметски наместници и общински съветници от БСП.

Министърът на културата Вежди Рашидов ще посети Силистра на празника на града. Той ще участва в среща на тема: „Културното наследство на Силистра - ресурс за съвременното развитие на града”, организирана от кмета на Силистра Иво Андонов. Тя започва в 16 часа в заседателната зала на общината.

Министърът на външните работи Румяна Желева ще участва в редовния Съвет „Общи въпроси и външни отношения” на Европейския съюз.

Министърът на здравеопазването д-р Божидар Нанев ще ръководи българската делегация за участие в 59-та сесия на Европейския регионален комитет на Световната здравна организация. Срещата ще се проведе от 14 до 17 септември 2009 г. в Копенхаген, Дания.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3843 |10.09.2009 Предстоящо на 11 септември . 0| 3847 |09.09.2009 Предстоящо на 10 септември . 0| 3918 |08.09.2009 Предстоящо на 9 септември . 0| 3832 |07.09.2009 Предстоящо на 8 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads