Реклама / Ads
3| 3930 |18.01.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 19 януари

.
 

В Министерството на регионалната политика и благоустройството /залата до кабинета на министъра – 4 етаж/, ще се проведе работно заседание на Съвета по децентрализация. Министър Росен Плевнелиев ще направи изявление за медиите след приключване на работата на съвета около 11.30 часа в Гранитна зала на Министерски съвет.

Министър-председателят Бойко Борисов ще връчи утре наградата „Пожарникар на 2009 г.”. Церемонията ще се проведе в Зала 6 на Националния дворец на културата.
Церемонията ще започне в 11.00 часа.

Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с ръководството на Прокуратурата на Република България. Срещата се провежда по покана на главния прокурор Борис Велчев в Конферентна зала на Съдебната палата. След края й е предвиден брифинг.

Редовно заседание на НИС на Съюза на демократичните сили ще се проведе в централата на СДС. Пресконференцията ще се състои от 12.30часа.

Конференция по проект “Какво знаем за МВР” ще се състои от 9.00 часа в зала “Александър” на хотел “Радисън блу гранд”.

По инициатива на генералния директор на Железопътна инфраструктура - НКЖИ* – инж. Милчо Ламбрев, ще се проведе редовно заседание на Централния съвет на Страните по Колективния трудов договор.

Пресконференция на Фондация „Пешеходци”, Центъра на Учебно-тренировъчните фирми (ЦУТФ) и Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще се състои от 11.00 часа в БТА

Представяне на сборника "Иван Башев. Политик, държавник, дипломат" ще се състои от 11.00 часа в София прес.

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и Посланикът на Франция Н. Пр. Етиен дьо Понсен ще присъстват на церемония по именуване на улица на името на Франсоа Митеран. Събитието ще се състои на ул.” Франсоа Митеран” в Студентски град (зад магазин „Фантастико”) в 11,00 часа.

От 13.00ч., в пресклуба на БТА в София ще се проведе пресконференция на ръководствата на Европейска лява младежка алтернатива /ЕЛМА/ и Българска социалистическа младеж /БСМ/.

Софийска математическа гимназия ще даде пресконференция от 10.00 часа в БТА.

Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в 11.30ч. в централата на партията на бул.Витоша 18.

От 11.00 ч в заседателната зала на Министерство на правосъдието ще се състои пресконференция.

Нов български университет ще се проведе публична лекция на Н. Пр. Цунехару Такеда- посланик на Япония в Република България от 14.40 часа в зала 310 на университета.

От 18часа в галерия „Рефлекс” ще представи изложбата „Графика в цвят и колаж” на художникът Борислав Добрев.

Изложба на Антон Антонов ще се състои от 18 часа на ул. „Шипка” 6, етаж 4.

Кръгла маса „Човешките ресурси в туризма - практически и рамкови аспекти” ще се проведе в х-л „Бест Уестърн Хотел Експо” на бул. „Цариградско шосе” N:149 от 10.00 часа.

От 18.30 часа в Червената къща за култура и дебат ще се проведе дебат на тема Българското кино - вчера, днес, a утре?

От 11.00 ч. в Севлиево, в изложбена зала, Дом на културата, ул. „Мара Белчева”, ет. 2 ще се проведе среща на лидера на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне Янев и депутатите на РЗС с обществеността на Севлиево на тема „Нова Конституция – нова държава”. По-късно от 18 часа, Янев и народните представители от РЗС ще присъстват на събрание в Габрово, в Зелена зала, дом на културата „Емануил Манолов”.

Зам.-министърът на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов ще вземе участие в международна работна среща по рамковия проект „Частно и общинско горско стопанство в страните от Централна и Източна Европа”. Семинарът се провежда от 17 до 20 януари 2010 г., в гр. Хисаря.

От 10.00 час в, пресклуб на БТА Велико Търново ще се състои пресконференция по повод началото на проект „Енергийно – ефективна реконструкция и модернизация на обекти от социалната инфраструктура в Община Горна Оряховица”.

Център за психично здраве- Варна открива Арт проект от 14.00 ч. в галерия „Актив Арт“ на ул. „Дунав“ № 5.

Община Стара Загора организира Публично обсъждане на Бюджет 2010. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Първата среща ще се проведе от 14,00 часа в Зала 1 на кметството с представители на неправителствени организации.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3608 |17.01.2010 Предстоящо на 18 януари . 0| 3876 |14.01.2010 Предстоящо на 15 януари . 2| 3750 |13.01.2010 Предстоящо на 14 януари . 0| 3697 |12.01.2010 Предстоящо на 13 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads