Реклама / Ads
0| 3854 |01.10.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 2 октомври

.
Заседава НС и МС; кметовете на София, Сливен и Плевен представят проект за добро управление; гледат делото срещу бившия зам.-директор на ГДБОП Иван Иванов; легендите на диското Бони М дават пресконференция.
 

В 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

Редовното правителствено заседание ще се проведе от 10.00 часа.

Премиерът Сергей Станишев и министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще приветстват кандидатите в Четвъртия централизиран конкурс за младши експерти в държавната администрация в НДК.

Кметовете на София Бойко Борисов, на Плевен Найден Зеленогорски и на Сливен Йордан Лечков ще представят в столичната община съвместен проект между трите общини и Европейския институт – „София, Плевен, Сливен – добро управление в полза на гражданите”, който се изпълнява в рамките на ОПАК (Оперативна програма „Административен капацитет”).

В София прес от 10.00 ч. продуцентска компания АРТ БГ ще даде пресконференция във връзка с гостуването на “Бони М” в България.

В 9.00 часа Софийският военен съд ще гледа делото срещу бившия заместник-директор на ГДБОП Иван Иванов.

 

В 9.30 часа Софийски градски съд ще заседава по делото срещу варненския прокурор Иван Великов.

Софийският апелативен съд ще разгледа обжалването на мерките за неотклонение на бившия заместник-председател на ДАМС Иван Леков.

Софийският апелативен съд ще разгледа обжалването на мерките за неотклонение на бившия зам.-областен управител на София област Мариус Цаков.

В 13.00 часа Софийският районен съд ще заседава по делото на лидера на ПП “Ред , законност и справедливост” Яне Янев срещу лидера на СДС Пламен Юруков.

В 16.30 часа Военният съд ще прочете присъдата по делото за убийството на Ангел Димитров-Чората.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще се срещне утре с държавния министър на икономиката, инфраструктурата, транспорта и технологиите на Свободна държава Бавария г-жа Емилия Мюлер и водената от нея делегация.

Министърът на културата проф. Стефан Данаилов ще открие изцяло реставрираната Боянска църква от 11.00 часа.

От 11:00 часа, в сградата на Националната здравноосигурителна каса (ул. “Кричим”№ 1) ще се проведе пресконференция на тема: Постигнати договорености между НЗОК и НСОПЛБ за подобряване качеството на работа на общопрактикуващите лекари.

От 11.00 часа в Университетската ботаническа градина в София ще бъде открит първият университетски пеперуден павилион.

Ще бъдат отворени тръжните документи за избор на изпълнител на участъка Оризово – Нова Загора от АМ „Тракия” в НАПИ. Тръжната документация ще се отвори от комисия, която ще стане ясна в самия ден на отварянето на офертите.

От 18:30 ч., в хотел Хилтън, гр. София ще се състои официалното представяне на проекта “Царево: една привилегирована дестинация за туризъм и инвестиции”.

В УНСС ще се проведе обществено обсъждане за представяне на проект за Подробен Устройствен План (ПУП) на м.”Студентски град”. Обсъждането ще се проведе от 18.00 часа в малката аула №2013.

Българският зъболекарски съюз /БЗС/ организира пресконференция в БТА по повод месеца на оралното здраве.

 

От 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод организирането на Международен фестивал “Пловдивски джаз вечери 2008”.

От 13.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция по повод започването на телевизия VTV - екотелевизията на България.

От 18:00ч. ще се проведе митинг на гражданско под надслов ”Да на семейството”, организиран от сдружение Асоциация общество и ценности срещу поправките в Семейния кодекс, насочени срещу семейството и децата. Митингът ще се проведе в градинката на мястото на бившия мавзолей в столицата.

От 11.30 часа ще бъде дадено началото на най-мащабната инициатива, насочена към децата и техните родители за безопасно поведение в глобалната мрежа - „Децата безопасно в Интернет”. Кампанията се организира за втора поредна година и ще бъде с продължителност 7 месеца. Откриването на кампанията ще се проведе на последния етаж на Mall of Sofia.

 

В 16.00 часа в Аулата на Софийския университет “Св. Климент Охридски” ще бъде направено представяне на книгата “Заслугите на протестантите за българския народ” на Христо Куличев.
 

В 9.00 часа в Зала “Варна” на община Варна ще се проведе среща на делегацията на Комисията по регионално развитие на Европейския парламент с представители на социално-икономическите партньори, бизнеса и научните среди от Варна.

 

Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4229 |30.09.2008 Предстоящо на 1 октомври . 0| 4038 |29.09.2008 Предстоящо на 30 септември . 0| 4446 |28.09.2008 Предстоящо на 29 септември . 0| 4055 |25.09.2008 Предстоящо на 26 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads