Реклама / Ads
5| 4657 |20.01.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 21 януари

.
 

Българските медалисти и призьори от Шестата международна олимпиада по математика, информатика и физика в Алмати, Казахстан, ще гостуват на Народното събрание. Те ще разговарят с председателя на Народното събрание Цецка Цачева в 11.00 часа в зала Запад.

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще присъства на водосвета по повод деня на родилната помощ в софийското здравно заведение Шейново. Събитието ще се състои в 8.45 ч. По случай „Празника на родилната помощ” ще бъде организирана церемония за връчване на награди и грамоти в хотел „Кристал Палас”, ул. Шипка № 14 от 10:00 часа.

Министърът на здравеопазването д-р Божидар Нанев ще посети Университетска специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” по повод тържеството за Деня на родилната помощ - Бабин ден от 11.30 часа.

Премиерът Бойко Борисов ще посети Перник във връзка с проекта за изграждане на Европейски политехнически университет в града.

От 13.00 часа в централата на НДСВ ще заседава Политическият съвет на партията.

Международна конференция на тема отговорен туризъм ще се проведе в хотел „Хилтън” от 9.30 часа.

МБАЛ „Дева Мария” организира празник по повод Бабинден от 9.00 часа във фоайето на болничното заведение.

В 11.00 ч. в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура” на бул. „Македония” № 3 Управителният съвет на агенцията ще даде брифинг.

Националната лозаро-винарска камара (НЛВК) и Асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки (АПВТСН) организират пресконференция в София прес от 11.00 часа.

Хармонизиране на Конституцията на Р България в контекста на Лисабонския договор е темата на дискусия, организирана от Български хелзински комитет от 10.00 часа в БТА.

Дневен център за работа с деца с аутизъм и специални образователни потребности “Тацитус”организира първата в България DAN конференция по проблемите на аутизма от 9.00 – 19.00 часа в Гранд Хотел София, ет.2 зала “София”

От 11:00 ч. в Информационния център на Представителството на Европейската комисия в България ще се състои пресконференцията за откриване на кампанията „В Европейския съюз вие имате потребителски права. Отстоявайте ги!”

От 13.00 часа в София прес ще се състои семинар, който е част от проект „Възраждане и запазване на традиционни строителни техники и умения, използвани в България“.

От 17,.30 часа в Софийска градска художествена галерия (ул. „Гурко” 1) ще се състои тържественото награждаване на лауреатите на наградите на Фондация „Еврика” за 2009 г. за постижения в науката и за най-добър млад мениджър, изобретател и фермер.

От 15.00 часа председателят на Комисията за защита на правата на членовете и симпатизантите на БСП ще се срещнат с омбудсмана на Република България Гиньо Ганев. Срещата ще се проведе в сградата на ул. „Джордж Вашингтон” №22. Изявления от членовете на БСП ще бъдат дадени от 16.00 часа.

От 11.00 часа във фоайето на Министерството на вътрешните работи ще се състои церемония за връчване “Годишни награди на Спортна асоциация МВР за 2009 г.”

От 18.30 часа в зала „Киев” на парк-хотел „Москва” центърът за близкоизточни изследвания организира форум, посветен на хуманитарната криза в Ивицата Газа.

Организация на евреите в България „Шалом” и издателска къща „Памет” ще представят книгата „Естер – една еврейка в османския двор” на турската писателка Солмаз Камуран от 17.30 часа в Еврейския културен център на ул. „Екзарх Йосиф” 15, ет. 4.

Ще се състои парти представяне на книгата „Майкъл Джексън – Конспирацията”. От 18.30 ч., в столичния клуб на ул. „Триадица” 5.

Като част от годишната среща на Изпълнителното бюро на Европейската асоциация по управление на персонала (ЕАPМ) ще се проведе кръгла маса по проблемите за управлението на персонала от 16.00ч. в зала “София” на Гранд Хотел София, ул. Гурко, 1.

В Министерство на културата са поканени представители на ДМТ „Стефан Македонски” от 11.00 часа.

Асоциация на пациентите с онкологични заболявания ще даде пресконференция в БТА от 11. 00 часа.

Държавен пътуващ театър ще даде пресконференция от 12.00 часа в БТА.

От 15 часа в заседателната зала на Народната библиотека „Св.св. Кирил и Методий” (2 етаж) Държавната агенция за българите в чужбина официално ще обяви учредяване на награда „Българка на годината”.

35-та национална изложба карикатура ще бъде открита в 18.00 часа в изложбения център на ул. „Шипка” 6.

От 11.00 часа в МБАЛ Бургас ще отбележи Бабинден.

Пресконференция, на която ще бъдат представени резултатите от „Доклад по тенденциите за злоупотреба с наркотици – Варна 2009” ще се състои от 14.00 часа в Концертна зала на Младежки дом.

В 13.00 ч. в МБАЛ Свиленград Румяна Нейкова – орисница на Бебе 2009, ще отправи своите благопожелания към последното бебе на 2009 г.

От 10.30 часа на площада в село Писарево ще се състои ритуал по повод Бабинден. От 11.00 часа в, салона на читалището в Първомайци също ще бъде пресъздаден автентичният ритуал. От 12.00 часа, Родилно отделение на МБАЛ „Св. Иван Рилски» ще бъде извършен водосвет.

Сдружение за Регионална Инициатива организира конференцията за представяне на проект „Подобряване качеството на околната среда чрез обмен на добри практики и прилагане на мерки за повишаване употребата на възобновяеми енергийни източници”, която ще се открие в 10,00 ч. в Хотелски комплекс „Fanty-G”.

Цветан Цветанов ще участва в заседание на министрите на правосъдието и вътрешните работи в Толедо, Испания.

Председателят на БСП Сергей Станишев и председателят на Съвета по икономическа политика, енергетика и туризъм на НС на БСП Явор Куюмджиев ще участват в Международната икономическа конференция „В търсене на решения на настоящата икономическа криза” в гр. Прага

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3780 |19.01.2010 Предстоящо на 20 януари . 3| 3911 |18.01.2010 Предстоящо на 19 януари . 2| 3602 |17.01.2010 Предстоящо на 18 януари . 0| 3869 |14.01.2010 Предстоящо на 15 януари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads