Реклама / Ads
0| 4104 |21.10.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 22 октомври

.
Вотът на недоверие към правителството ще се обсъжда в парламента; продължават преговорите за учителските заплати, както и за новия Национален рамков договор 2008; БНБ пуска нова възпоменателна монета "Килимарство" в обръщение.
 

Вотът на недоверие към правителството ще бъде обсъден в понеделник на извънредно заседание на Народното събрание.

От 10 часа в МОН ще се проведат поредните преговори на експертно ниво за учителските заплати.

Преговорите за Националния рамков договор (НРД) за 2008 година продължават от днес. 

Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) отбелязва своя петгодишен юбилей с организирането на международна конференция на тема “Функциониране на системата за защита на класифицираната информация – опит и предизвикателства. Форумът ще се проведе в резиденция “Бояна”.

Председателят на Държавната агенция по търизъм Анелия Крушкова ще се срещне с представители на браншовите туристически организации.

Президентът Георги Първанов ще връчи на акад. Алберт Лиханов, член на Управителния съвет на Международната фондация “Св. Св. Кирил и Методий”, орден “Св. св. Кирил и Методий” - първа степен, за големите му заслуги за популяризиране на българската култура в Русия. 

Заместник-министърът на отбраната Соня Янкулова ще участва в ежегодната Среща на министрите на отбраната на страните от Югоизточна Европа (SEDM). Тя ще се проведе в Киев.

Българската търговско – промишлена палата, съвместно с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Американската търговска камара организират семинар на тема “Как да печелим приятели и договори в ЕС”. Семинарът е с начален час 9 часа и ще се проведе в БТПП, ул. Искър 9.

 Българската стопанска камара и испанската консултантска компания MTMGRUP организират конференция „Европейските фондове и българските граждани”.

Българската народна банка пуска в обращение сребърна възпоменателна монета „Килимарство”утре. По този повод днес от 13 часа ще се проведе пресконференция за представяне на монетата.

Председателят на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Светослав Спасов ще открие в София в 11.00 ч. международен младежки обучителен курс на тема “Да зачитаме разнообразието”. Курсът, в който ще вземат участие 44 участници от 10 европейски страни, е организиран от Националната асоциация на младежките клубове на ООН по програма “Младежта в действие” на ЕС от 21 до 28 октомври 2007 г.

 Министерството на културата, съвместно с Народен театър “Иван Вазов” и Издателство “Захарий Стоянов”, ще представи от 18.00 часа в Камерна зала на Народен театър “Иван Вазов” книгата “Последна автобиография” на проф. Владимир Каракашев по повод 75-та му годишнина.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4258 |18.10.2007 Предстоящо на 19 октомври . 0| 4115 |17.10.2007 Предстоящо на 18 октомври . 0| 4129 |16.10.2007 Предстоящо на 17 октомври . 0| 3735 |15.10.2007 Предстоящо на 16 октомври

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads