Реклама / Ads
0| 3979 |23.08.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 24 август

.
Президентът посещава Ямбол; публично обсъждат проект на Национална стратегия за детето; стартира подписка за защита на Яворовия паметник от строителни посегателства.
 

Президентът Георги Първанов ще посети град Ямбол. От 10.30 часа Георги Първанов ще участва в регионално съвещание по проблемите за опазване и възстановяване на българската гора. От 13.30 часа президентът ще присъства на откриване на нов текстилен завод на “Е. Миролио” АД.

Дружеството ТРЕН ЕООД, собственост на Национална компания „Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) ще получи лиценз за търговия с ел. енергия. Събитието ще се състои от 11.00 часа в сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, ул. „Дондуков” 8-10. Лицензът ще бъде връчен на заместник-министърът на транспорта Георги Петърнейчев от председателя на ДКЕВР Константин Шушулов.

В рамките на организиран от депутата в Европейския парламент Биляна Раева информационен ден, експерт от МТСП ще представи в Габрово оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”. Началото е в 13 ч. в заседателната зала на клуба на НДСВ. По-късно през деня Биляна Раева ще открие в Габрово своя приемна, част от мрежата от офиси в 12 населени места на страната.

Кметът на София Бойко Борисов ще присъства в 10.00 часа на символичната „първа копка” на мащабния инвестиционен проект за реконструкция на водопроводите по бул. "Дондуков" . Събитието ще се състои на главния вход на сградата на парламента на пл. „Батенберг” 1.

Публично обсъждане на проект на Национална стратегия за детето ще се състои в Община Варна. Дискусията се провежда с домакинството на община Варна. В обсъждането ще участват представители на Министерството на труда и социалната политика, Държавната агенция за закрила на детето и Агенцията за социално подпомагане.

Международната художествена изложба „Истина, Доброта, Търпение” ще бъде открита от 18:00 часа в клуб-галерия „Фоторепортера” в подлеза на Министерски съвет.

В Поморие започва гражданска подписка в защита на паметка на Яворов от строителни посегателства.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3902 |22.08.2007 Предстоящо на 23 август . 0| 3966 |21.08.2007 Предстоящо на 22 август . 0| 3788 |21.08.2007 Предстоящо на 21 август . 0| 3878 |19.08.2007 Предстоящо на 20 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads