Реклама / Ads
0| 4031 |24.09.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 25 септември

.
Заседава НС; Националната здравноосигурителна каса, Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз правят пресконференция; паралелно във всички страни на ЕС се провежда Нощта на учените.
 

От 11.00 часа в Народното събрание започва парламентарен контрол.

Средносрочно рамково споразумение и два договора за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ между Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Агенцията за социално подпомагане ще бъдат подписани от 12,00 часа в зала „Пресцентър” на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Националната здравноосигурителна каса, Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз ще дадат съвместна пресконференция, на която ще бъде представен ходът на преговорите за НРД 2010. Срещата с медиите ще бъде от 12 часа в сградата на НЦООЗ.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков и генералният директор на „Информационно общество и медии” на Европейската комисия Фабио Коласанти ще представят резултатите от визитата на делегацията, ръководена от Коласанти на пресконференция от 11 часа в зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Заместник-председателят на Народното събрание Атанас Семов ще се срещне с председателя на Комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове Светлин Танчев
. Срещата ще бъде от 9.30 часа, каб. 13, пл. „Народно събрание” 2.

Кръгла маса на тема: „Измененията на климата: Предизвикателство и към българското корабоплаване”
ще се проведе в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Тя е с участието на заместник-министър Камен Кичев.

Семинар на тема „Клъстъри, Клъстърни асоциации и инкубатори – среда за развитие на МСП” ще се проведе в хотел Холидей Инн.

Фондацията за реформа в местното самоуправление провежда национална кръгла маса „Принципите на добро управление на местно ниво – практика и препоръки” от 10.30 часа в парк хотел Москва. Н. Пр. Пол Бейер, Посланик на Швеция, която председателства ЕС, ще приветства участниците във форума. Националният омбудсман Гиньо Ганев, ще изнесе основното обръщение по темата.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Петър Петров – Амигоса
. Делото ще се гледа от 9 часа.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по дело срещу Елена Хаджидимитрова, бивш окръжен прокурор на Разград. Делото ще се гледа от 9,30 часа.

Председателят на ВАС и председателите на административните съдилища ще обсъдят препоръките на Европейската комисия в доклада й за напредъка на България в областта на съдебната реформа, корупцията и организираната престъпност на семинара в курортен комплекс „Албена”.

Пресконференция "Споделени върхове - Мон Блан 2009" ще се състои в БТА от 11.00 часа.

Пресконференция на тема Десети юбилеен международен турнир по голбал ще се проведе в БТА от 12.00 часа.

На 25 септември паралелно във всички страни на Европейския съюз ще се проведе Нощта на учените. Инициативата ще бъде отбелязана в 11 български града.

Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България ще даде брифинг от 13.00 часа в БТА.

Министър-председателят Бойко Борисов ще направи първа копка на фабрика за мъжка конфекция в с. Венец. В нея ще се изработват облекла на водещи световни марки.

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще вземе участие в Дванадесетата регионална контактна туристическа борса „По пътя на слънцето” в Горна Оряховица. Деловата част на борсата ще започне от 14 часа в Зала 1 на Община Горна Оряховица.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще бъде гост на тържествените чествания в Добрич, посветени на Деня на града и на 69-та годишнина от възвръщането на Южна Добруджа към България. В 10.30 часа в концертна зала «Добрич» председателят на парламента ще присъства на тържествено заседание на Общинския съвет и връчване на званието "Почетен гражданин на Добрич".

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3804 |23.09.2009 Предстоящо на 24 септември . 0| 3748 |22.09.2009 Предстоящо на 23 септември . 0| 3895 |17.09.2009 Предстоящо на 18 септември . 0| 4843 |16.09.2009 Предстоящо на 17 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads