Реклама / Ads
0| 4093 |27.12.2007 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 28 декември

.
У нас пристига генералният директор на Световната организация за здравеопазване на животните; разясняват Единния електронен Търговски регистър; раздават подаръци на малките пациенти в Детска клиника.
 

 

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще открие ЖП варианта с естакади № 1, 2 и 3 в участъка Търнак – Аспарухово от ЖП линията Карнобат – Синдел. Събитието ще се на гара Аспарухово от 12.30 часа. Това са първите естакади от подобен вид за жп. линии в България

Министър-председателят Сергей Станишев ще се срещне с генералния директор на Световната организация за здравеопазване на животните д-р Бернард Вала.

Министърът на земеделието и продоволствието ще се срещне с генералния директор на Световната организация по здравеопазване на животните д-р Бернард Вала. По време на срещата ще бъдат обсъдени ролята и мястото на България в изпълнението на ІV-ия Стратегически план на OIE за 2005-2010 г., както и Програмата на Европа за сътрудничество в борбата с острите заразни болести и зоонозите, безопасността на хранителните продукти от животински произход, благосъстоянието на животните и опазването на околната среда. Поводът за посещението на д-р Вала е откриването на нов офис на OIE в Източна Европа.

Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия организира конференция на тема: „Национален иновационен фонд – реализация и перспективи” от 10 ч. в зала „София” на Гранд Хотел София. Целта на конференцията е да се направи анализ на досегашната работа на Националния иновационен фонд и да се представят на вниманието на широката общественост успешни примери на проекти, финансирани по фонда.

Агенция по вписванията ще проведе пресконференция във връзка със старта на Единния електронен Търговски регистър в БТА от 12. 00 часа. По време на пресконференцията ще бъдат представени информационната система на търговския регистър и анализ на извършените и предстоящи дейности на агенцията

Списание “9 месеца” организира пресконференция на тема “Кой ще ориса БЕБЕ 2008?” от 11.00 ч. в БТА. По време на пресконференцията ще бъде даден старт и на журналистически конкурс за най-добро отразяване на Националната кампания БЕБЕ 2008.

Български червен кръст ще раздаде подаръци на малките пациенти в Детската клиника на МБАЛ "Александровска" от 10,00 ч. Пациентите в Специализирана болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания /в сградата на ИСУЛ, на ул. “Бяло море” 8/ също ще получат подаръци.

На 28 декември в 15.30 часа представители на Областна администрация – Пловдив, Фондация „Български легенди” - Пловдив и обувна фабрика „Корона” гр. Пловдив ще посетят Дома за сираци „Таньо Войвода” в Асеновград. Ще бъде направено дарение на обувки и чорапи за възпитаниците на дома – 32 момчета и 26 момичета.
В 17.00 часа ще бъде посетен и Дома за сираци „Олга Скобелева” в гр. Пловдив, където ще бъдат дарени чорапи, цитрусови плодове и лакомства за децата.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3955 |26.12.2007 Предстоящо на 27 декември . 0| 4010 |20.12.2007 Предстоящо на 21 декември . 0| 4217 |19.12.2007 Предстоящо на 20 декември . 0| 4014 |18.12.2007 Предстоящо на 19 декември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads