Реклама / Ads
0| 3950 |28.06.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 29 юни

.
На Петровден е крайният срок за внасяне на оздравителен план за „Кремиковци”; дебатират здравеопазването в програмите и платформите на политическите партии; връчват националния трибагреник на 3-те ключови за страната институции Президентство, Министерски съвет, Народно събрание.
 

Днешният ден е крайният срок за внасяне на оздравителен план за „Кремиковци” в Софийски градски съд.

В 11.00 ч. министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще открие новопостроената сграда на Изпълнителната агенция по лекарствата.

Кметът на София Бойко Борисов ще присъства на откриване на параклис в с. Желява. Ще се положи и първа копка на мюсюлмански ритуален дом в гробищния парк в Ботунец.

„Здравеопазването в програмите и платформите на политическите партии и ролята на съсловните организации” е темата на откритата дискусия, организирана от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, Българския лекарски съюз, Българския зъболекарски съюз и Българския фармацевтичен съюз, която ще се проведе в столичния хотел „Хилтън” от 9.30 ч.

Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов официално ще открие първия Съвместен геномен център на Балканския полуостров у нас от 11.00 часа в Аулата на Биологическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”.

В 10.00 часа, в зала „София” на „Гранд хотел София” заместник-министърът на правосъдието Илонка Райчинова ще открие Националната конференция на тема „Единна система за наблюдение по приложението на новото законодателство, свързано със съдебната система”.

От 10.30 часа СГС ще гледа делото срещу Николай Методиев и още 18 други по чл. 242 от НК.

Проф. Лешек Балцерович пристига в България по повод представянето на книгата „Лешек Балцерович” от Витолд Гадомски.
Премиерата на книгата ще се състои от 19.00 ч. в Големия салон на БАН.

От 15 часа в София прес Фондация за eкологично образование и обучение ще се проведе обществен форум по проект ”Социалната зелена политика в ситуация на глобална екологическа и икономическа криза” на тема “Зелената алтернативна политика - устойчиво екологично и социално развитие. Европейски практики за социално развитие, европейски социални практики”.

Коалиция “За Родината” ще връчи националния трибагреник на 3-те ключови за страната институции Президентство, Министерски съвет, Народно събрание в 11 часа. Целта е тези институции и общинските администрации в цялата страна да получат безвъзмездно трибагреници с адекватни за пропорциите на сградата размери. Първи българското знаме ще получи главнокомандващия на Българската армия, президентът Георги Първанов.

Агенция „Барометър.инфо” ще представи в 12 часа в БТА резултатите от проучване за нагласите на българските граждани за гласуване на предстоящите парламентарни избори.

От 11 ч. Висшият съдебен съвет ще проведе кръгла маса на тема: „Анализ на подходите за оценка на натовареността на магистратите и съдебните служители в България и в държавите – членки на ЕС”.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще открие в Добрич кръгла маса на тема: "Инвестициите в Източна България – перспективи"
. Форумът се организира от Българската агенция за инвестиции. Презентации ще направят министър Петър Димитров и председателят на Българската агенция за инвестиции Стоян Сталев. Поканени за участие са инвеститори в Източна България.

Форум на тема „Екология и околна среда” ще се проведе в хотел Верея в Стара Загора
.

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще открие новоизградената подемна платформа в сградата на на Областна администрация Варна в 9:30 часа.

В Пленарна зала на Община Варна от 16:30 часа ще се състои награждаването на съпътстващите мероприятия към Трети салон на книгата Варна-2009. г.

Един от най-почитаните и светли християнски празник – Петровден традиционно се чества като празник на гр.Белоградчик.
Тържественото честване на Петровден ще се проведе от 18.00 ч. в местността „Панаирище” с празнична програма и весели емоции.

Ефектно осветление ще краси 15 метров кръст, изграден в старо оброчище в местността “Кръста” - с. Войняговци. Запалването на светлините ще бъде отбелязано на Петровден от 19.00 ч. с водосвет за здраве и празничен концерт.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3912 |25.06.2009 Предстоящо на 26 юни . 0| 4060 |24.06.2009 Предстоящо на 25 юни . 0| 4087 |23.06.2009 Предстоящо на 24 юни . 0| 3819 |22.06.2009 Предстоящо на 23 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads