Реклама / Ads
2| 4163 |03.03.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 4 март

.
 

В 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

В 9.30 часа ще се проведе заседание на ВСС.

Експерти от Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще участват в работна среща за изпълнението на решенията на Европейския комитет по социални права и Резолюцията на Съвета на Европа относно България. Срещата ще бъде от 9.30 часа в зала „София” на Гранд хотел София. Организатори на работната среща са Комисията за защита от дискриминация, Европейския център за правата на ромите и Българския хелзинкски комитет.

Министерството на външните работи на България ще даде пресконференция, свързана с издаването на новите български лични документи, от 11.00 часа в зала 101 на ведомството.

Групата на общинските съветници от БСП в Столичния общински съвет ще се срещне с кмета на София Йорданка Фандъкова
от 12.00 часа в зала 2 на етаж 2 в сградата на Столична община. След това участниците в срещата ще направят изявления.

От 9.00 часа в УНСС започва работа Борда на Международната федерация по обработка на информация. Заседанията ще продължат до събота, като същинската част от работата ще започне в петък (5 март) от 9.00 часа. Последното заседание на Борда на IFIP в България се е състояло през 1984 година.

От 4 до 6 март в Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се проведат Дни на кандидат-студента. Откриването ще се състои от 10.00 часа в Централно фоайе в Ректората.

Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за главния секретар на Агенцията за българите в чужбина Стефан Николов.

От 11.00 часа в Министерството на здравеопазването ще се състои пресконференция на тема: „Взаимодействие между Министерство на здравеопазването и Министерство на отбраната при осигуряване на донорството и органната трансплантация”.

В 12.00 часа във Военномедицинска академия в София омбудсманът на Република България Гиньо Ганев ще направи публично представяне на Европейската харта за правата на пациентите.

В сградата на Столична община в зала 5 от 12.00 часа ще се състои официалната церемония за теглене на жребия за срещата от световното първенство по тенис – „купа Дейвис” между отборите на Монако и България. На събитието ще присъстват Йорданка Фандъкова, кмет на град София, Сергей Дубров, главен съдия и представител на ITF, Стефан Цветков, председател на Българката федерация по тенис и представител на генералния спонсор.

Джуниър Ачийвмънт България и Ситибанк България организират официалното представяне на управленските стратегии и награждаване на победителите от третото Национално състезание „Банките в действие” от 13.00 часа в Амфитеатъра на хотел „Арена Ди Сердика” (ул. Будапеща 2-4).

“Техем Сървисис” организира работна закуска от 10.30 часа в зала „Сердика” на Гранд хотел „София”. Ще бъде направена презентация, която представя сравнение в цифри и данни между традиционната система за отчитане на уреди и новата радио система.

СГС ще заседава в 9.30 часа по делото срещу Венцислав Върбанов.

В 9.00 часа състав на СГС ще заседава по делото срещу Александър Томов.

В 9.30 часа състав на СГС ще заседава по делото за източването на САПАРД.

Министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще гостува в студиото на предаването „Часът на зрителите” на БНТ 1 от 11.30 часа и ще осъществи разговори по скайп с директори на български училища в чужбина. Генералният директор на БНТ Уляна Пръмова и министър Игнатов ще разяснят целите на БНТ и министерството, свързани с проекта „Аз уча български”.

Canon Bulgaria организира официалното откриване на ежегодната Национална фотографска изложба „Снимка на годината – България 2009“ от 18:30 часа в Националната художествена галерия – София пл. „Ал. Батенберг“ № 1.

Инициативният комитет на болните с остеопороза ще даде пресконференция в БТА от 13.00 часа.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и главният комисар на МВР Калин Георгиев ще присъстват на годишния отчет-анализ на дейността на ОДМВР-Пловдив. Анализът ще се проведе от 14.00 часа в сградата на дирекцията на улица „Княз Богориди” 7. Около 16.00 часа ще се проведе брифинг.

От 14.00 часа в зала № 5 на Дом на науката и техниката в Пловдив ще се проведе пресконференция на Асоциация на индустриалния капитал в България.

По повод Националния празник на България – 3 март, Национален фолклорен ансамбъл „Българе”, ще изнесе концерт-спектакъл в общинския драматичен театър – Кюстендил. Спектакълът ще се от 18.30 часа.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3997 |01.03.2010 Предстоящо на 2 март . 0| 4072 |28.02.2010 Предстоящо на 1 март . 0| 4111 |25.02.2010 Предстоящо на 26 февруари . 0| 4235 |24.02.2010 Предстоящо на 25 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads