Реклама / Ads
0| 4139 |04.06.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 5 юни

.
Разясняват мерките, които МВР е предприело за охраната на обществения ред и законността при провеждането на изборите за ЕП; анализират резултатите от матурите; обявяват официално инициативата за партньорство между САЩ и България в областта на информационните технологии и иновациите.
 

Президентът Георги Първанов е на посещение в Кишинев, Молдова, където ще участва в срещата на държавните и правителствени ръководители на страните-участнички в Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа.

В 10.30 часа в сградата на ГД “Охранителна полиция” ще бъдат разяснени мерките, които МВР е предприело за охраната на обществения ред и законността при провеждането на изборите за Европейски парламент в неделя.

В 11.00 часа в гранитна зала на Министерски съвет ще се проведе пресконференция за резултатите от изпълнението на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

В 11.00 часа в Министерството на образованието ще бъде представен анализ на резултатите от матурите.

В 11.00 часа в Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще бъде подписано Рамково споразумение по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.

В 12.00 часа Заместник-кметът на София по образование и култура Йорданка Фандъкова ще присъства на разкриването на две нови групи в ОДЗ № 48 „Братя Грим”.

В 12.45 часа пред Гранд Хотел София ще бъде представен екологичен пощенски автомобил.

В 13.00 часа в Хотел „София” ще се проведе пресконференция ще бъде представен проект между „Български пощи” и „Албена” АД.

В 13.00 часа в зала „Европа” на хотел „Дедеман принцес” „Организация за обществена самозащита – ЕДНО” ще даде пресконференция на тема „Митинг-шествие срещу високите лихви на банките".

Посланикът на САЩ Нанси Макълдауни ще обяви официално инициативата за партньорство между САЩ и България в областта на информационните технологии и иновациите. Събитието ще бъде излъчвано по интернет в петък от 17 до 18 часа и ще може да се наблюдава в интернет.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА проф. Божидар Попов ще даде пресконференция за писмо до президента и премиера, в което 14 учени, специалисти и общественици предлагат бърз и безболезнен изход от кризата.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА МБМД ще даде пресконференция.

В 11.00 часа в заседателната зала на Апелативна прокуратура – Пловдив ще бъдат изнесени резултатите от проверката на Окръжна прокуратура – Пловдив, по повод случая с предаването в Асеновград на двете малолетни деца – Павел и Николета на майка им.

В 11.30 часа в 61-ва Стрямска механизирана бригада в карлово министърът на отбраната Николай Цонев ще открие медицински център. В 12.00 часа министърът ще открие детска градина на адрес: ул. „Йорданка Пашкулова” № 2.

В 11.00 часа министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще открие Филиал на спешна медицинска помощ в с. Братя Даскалови, област Стара Загора.

В 10.00 часа в кметството в Русе посланиците на Германия и Франция ще дадат пресконференция. След това ще посетят българо-румънската граница.

В Ямбол ще се проведе концерт на Горан Брегович.

Министър-председателят Сергей Станишев ще инспектира работата по изграждането на завода за отпадъци в с. Шишманци. По-късно премиерът ще посети шивашкото предприятие „Легия” в гр. Раковски и ще се срещне с негово Високопреосвещенство Софийско-Пловдивския епископ Монсеньор Йовчев в католическия храм „Пресвето сърце Исусово”.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4333 |03.06.2009 Предстоящо на 4 юни . 0| 3902 |02.06.2009 Предстоящо на 3 юни . 0| 4109 |01.06.2009 Предстоящо на 2 юни . 0| 4106 |31.05.2009 Предстоящо на 1 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads