Реклама / Ads
0| 4393 |07.12.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 8 декември

.
Откриват нова зала с реплика на Панагюрското златно съкровище в Историческия музей в Панагюрище; започва Осмата кръгла маса, организирана от Economist Conferences; създателите на СДС отбелязват 20-ата годишнина от създаването на Синята коалиция.
 

Президентът Георги Първанов ще присъства на откриването на нова зала с реплика на Панагюрското златно съкровище в Историческия музей в Панагюрище. Преди това държавният глава ще се срещне с ръководството на общината.

Министър–председателят Бойко Борисов ще открие Осмата кръгла маса, организирана от Economist Conferences. Форумът ще започне в 10.30 часа в хотел „Шератон”, София.
В 11.00 часа премиерът ще вземе участие в дискусия на тема „Време за ново начало: Възстановяване на имиджа на България”.
На събитието ще присъстват още министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков.

В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу прокурора Славчо Кържев.

От 10.30 часа в Гранд Хотел София ще се проведе пресконференция на фармацевтична компания Санофи-Авентис, която под егидата на посолството на Република Франция организира инициативна група, обединена под надслов „Проблеми на здравеопазването”.

Зам.-кметът в направление „Финанси и стопанска дейност” на Столична община Минко Герджиков ще открие работна среща по проект „Promise - Управление на общинската собственост в градовете от Югоизточна Европа” по програмата за Югоизточна Европа на ЕС, в който Столична община е партньор в 09:30 часа в Официална зала на първия етаж в сградата на ул.Московска 33.

Йорданка Фандъкова ще получи заключителния доклад „Предпроектно проучване на интелигентна система за управление на трафика в София” в присъствието на холандския посланик Карел ван Кестерен. Заключителният доклад от проучването ще бъде предаден на Йорданка Фанъдкова в 14.00 ч. в Официалната зала на Столична община.

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще открие в 11.00 ч. спортна многофункционална площадка в с. Житен на ул. „Бреза”.

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще присъства в 10.00 ч. на началото на строителните работи на помпена станция в район Нови Искър Събитието ще се състои на Околовръстен път - срещу стадиона на Нови Искър.

Заместник-министърът на земеделието и храните Цветан Димитров ще връчи традиционната награда "Зооинженер на годината - 2009" в Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството.
От 12.00 часа ще се проведе пресконференция на изп. директор на ИАСРЖ доц. Васил Николов. Връчването на наградата „Зооинженер на годината” ще се състои от 13.00 часа.

От 15.00 ч. във фоайето на Столична библиотека, пл. „Славейков” ще бъде открита изложба с рисунки на деца, участници в конкурса на тема „НЕНАСИЛИЕТО”.

В 11.00 часа в сградата на Съюза на българските журналисти ще се проведе среща с Ахмед Буташ, Извънреден и пълномощен посланик на Алжир по въпроси на българо-алжирското сътрудничество.

ДКЕВР ще проведе открити заседания за разглеждане на доклад за издаване на лицензия на "Рес Технолъджи" ЕООД за дейността "производство на електрическа енергия" от възобновяем енергиен източник преди изграждане на енергийния обект и доклад за изменение утвърдените цени на В и К услугите на "Софийска вода" АД, гр. София за 2010 г. Заседанията ще започнат от 10.00 ч. От 11.00 часа ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на решение за изменение утвърдените цени на В и К услуги на "Софийска вода" АД, за 2010 г.

В БТА от 11.00 часа ще се проведе разговор за състоянието, проблемите и бъдещето на българския театър във високотехнологичната световна театрална култура. Ще бъде представена книгата "Звукът в театъра" на известния български композитор и звукорежисьор Сашо Младенов.

От 12.00 часа в БТА Посолство на Държавата Палестина в България и Фондация "Славяни" ще дадат пресконференция на тема „Обявяване на резултатите от визитата на българска политическа и културна делегация в Палестина”.

От 18.00 часа в Зала 6 на НДК, създателите на СДС ще отбележат 20-ата годишнина от създаването на Синята коалиция.

Ще се проведе пресконференция на Управителния съвет на НЗОК на тема „Условия за сключване на договори за 2010 г. с изпълнителите на извънболнична и болнична медицинска помощ, на дентална помощ и с аптеките”. За участие в пресконференцията е поканен и министърът на здравеопазването д-р Божидар Нанев.
Брифингът е в 14:00 часа в зала 10 на Военномедицинска академия.

На 7 и 8 декември 2009г. председателят на БСП Сергей Станишев и водената от него българска делегация ще участват в VIII Конгрес на Партията на Европейските Социалисти в Прага.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3820 |06.12.2009 Предстоящо на 7 декември . 0| 3868 |03.12.2009 Предстоящо на 4 декември . 0| 4112 |02.12.2009 Предстоящо на 3 декември . 0| 3928 |01.12.2009 Предстоящо на 2 декември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads